More

  Latest Posts

  Hyundai îi desemnează pe Sordo și Breen pentru distribuția 2021

  Dani Sordo și Craig Breen vor împărți cea de-a treia i20 World Rally Car a lui Hyundai Motorsport în Campionatul Mondial de Raliuri FIA din 2021.

  Cu Thierry Neuville și Ott Tänak deja contractați pentru sezonul viitor, era de așteptat ca Sordo și Breen să fie confirmați de asemenea, în mașina condusă de cei doi, precum și Sébastien Loeb, în acest an.

  Sordo își va extinde colaborarea cu echipa într-un al optulea sezon. El a jucat un rol cheie în succesul campionatului producătorilor Hyundai, cu o a doua victorie consecutivă la Rally Italia Sardegna în octombrie.

  Spaniolul va face probabil echipă cu un nou copilot, deoarece actualul partener, Carlos Del Barrio, va face echipă cu Fabrizio Zaldivar în sezonul viitor. Experimentata Sara Fernández, care a lucrat cu Efrén Llarena regulat la Campionatul European din 2016, este sfătuită să îl înlocuiască.

  Sordo își va începe campania în 2021 la deschiderea sezonului Rallye Monte-Carlo. Breen, care a abordat două evenimente WRC în acest an, va începe la runda a doua în Suedia.

  „A avea ocazia de a concura pe etapele Campionatului Mondial de Raliuri cu Hyundai Motorsport a fost cu adevărat un vis împlinit pentru mine”, a declarat irlandezul Breen (în poza de mai jos). „Deși m-am alăturat echipei în raliuri ocazionale începând cu 2018, anul acesta am reușit cu adevărat să ne demonstrăm potențialul, cu locul doi în Estonia.

  „Ne oferă ceva entuziasmant din care putem construi. Echipa și-a pus încrederea în mine și în Paul (copilotul Nagle) pentru a oferi mai multe dintre aceste rezultate în 2021. ”

  091220 World DaniSordo Monza 2020 002 51648 frz 1400x788

  Sordo a spus: „Am mai spus că Hyundai Motorsport este ca o familie pentru mine și asta nu a fost niciodată mai clar decât în 2020. Am avut un an provocator, dar ne-am susținut reciproc prin toate acestea.”

  „Sunt norocos că am făcut parte din această echipă încă de la început și continuăm să creștem în fiecare an. Asigurarea celei de-a doua victorii WRC cu echipa din Sardinia, repetarea a ceea ce am realizat în 2019, a fost un exemplu excelent al modului în care putem continua să avem succes împreună ”.

  Directorul echipei, Andrea Adamo, a declarat că consecvența este esențială, deoarece echipa își propune să se bazeze pe titluri succesive.

  „Toți cei patru piloți și-au arătat viteza și angajamentul în acest an, cu victorii și podiumuri pentru a ne susține lupta pentru titlu.”

  „Echipajele noastre oferă amestecul perfect de experiență și foamete pentru speranțele noastre la titlul din 2021, atât pentru producători, cât și pentru piloți și suntem încântați să avem așa ceva în organizația noastră”, a adăugat el.

  Sursa: World Rally Championship

  Photocredit: World Rally Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss