More

  Latest Posts

  Hulkenberg va fi prezent în garajul Racing Point în Portugalia

  Nico Hulkenberg va fi pilotul de rezervă al celor de la Racing Point, în Portugalia, în urma dezvăluirilor făcute de echipă- atât Lance cât și Lawrence Stroll au fost infectați cu noul coronavirus. Hulkenberg a mai fost chemat în padoc de 3 ori în 2020, deoarece, la începutul sezonului, și Sergio Perez a contractat virusul.

  The Hulk a avut o revenire în forță, la Nurburgring, după ce a plecat de la o cafea cu un prieten și a ajuns pe circuit în aceeași zi, ca să concureze în locul lui Stroll. Faptul că a fost chemat atât de târziu, l-a împiedicat să participe la sesiunea de antrenamente. Dar a avut o performanță bună, terminând GP-ul Eifel pe locul 8.

  Racing Point s-a asigurat acum că Hulkenberg este în apropiere, dacă va fi nevoie să îi ia locul lui Stroll. Directorul echipei, Otmar Szafnauer a afirmat: „Da, Nico este aici. Cred că și celelalte echipe au decis să aducă câte un pilot de rezervă, de această dată. Are sens să avem un plan B.”

  Lance Stroll a dezvăluit ieri, pe rețelele sociale, că adevăratul motiv pentru care a lipsit de la Nurburgring, este infecția cu COVID-19. De atunci a mai avut un test negativ, făcut după 10 zile de izolare, dar conform protocolului FIA, testul decisiv se va face înainte de intrarea în padoc.

  „A avut un test negativ, saptamana aceasta,” a spus Szafnauer. „Nico este aici ca măsură de precauție, dar sunt destul de sigur că Lance va ieși pe circuit în monopostul său, în acest weekend.”

  Tatăl lui Lance, Lawrence Stroll, proprietarul echipei Racing Point și acționar majoritar la Aston Martin, a fost de asemenea, infectat cu noul coronavirus. Testul pozitiv, a venit duminică dimineața, în weekend-ul GP-ului Eifel. Dar acesta nu se afla în Germania, și nu a luat parte nici la cursa de la Sochi.

  „Lawrence a lipsit de la mai multe ediții, în acest sezon, deoarece are responsabilități mari la Aston Martin. Nu a venit cu noi nici în Rusia, nici în Germania. A fost la Aston atunci, iar pentru că se testează la fel de des că noi, am aflat că atât el cât și Lance, erau pozitivi.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss