GP24 Media

LATEST POSTS

Hulkenberg „ușurat” de revenirea formei Renault

Vizualizări: 9726

Nico Hulkenberg a descris rezultatul din Marele Premiu al Statelor Unite ca fiind „masiv” pentru Renault, echipa sa construind un avantaj substanțial față de principalii rivali, Haas în clasament.

Haas se apropiaseră de Renault după pauza de vară, echipa franceză nefiind tocmai în formă în acea perioadă, reușind doar 10 puncte.

În Austin însă, lucrurile au stat altfel, Hulkenberg a terminat pe 6, iar colegul său, Carlos Sainz Jr. a terminat în spatele său, pe 7. Echipa revenind ca best of the rest pentru cursa  aceasta.

Asta înseamnă că Renault sunt acum la 22 de puncte în fața celor de la Haas în clasament, cu doar 3 curse rămase pe calendar.

„Este un rezultat  fantastic, a trecut ceva timp de când am avut ultimul rezultat similar, sunt ușurat.” spune Hulkenberg.

„14 puncte pentru noi este un rezultat masiv, este bine că ne-am revenit și că am câștigat atât de multe puncte. Recent a fost destul de greu pentru noi.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Weekendul acesta am fost mai competitivi, am fost buni în calificări și am avut o cursă bună.”

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES