More

  Latest Posts

  Hulkenberg „ușurat” de revenirea formei Renault

  Nico Hulkenberg a descris rezultatul din Marele Premiu al Statelor Unite ca fiind „masiv” pentru Renault, echipa sa construind un avantaj substanțial față de principalii rivali, Haas în clasament.

  Haas se apropiaseră de Renault după pauza de vară, echipa franceză nefiind tocmai în formă în acea perioadă, reușind doar 10 puncte.

  În Austin însă, lucrurile au stat altfel, Hulkenberg a terminat pe 6, iar colegul său, Carlos Sainz Jr. a terminat în spatele său, pe 7. Echipa revenind ca best of the rest pentru cursa  aceasta.

  Asta înseamnă că Renault sunt acum la 22 de puncte în fața celor de la Haas în clasament, cu doar 3 curse rămase pe calendar.

  „Este un rezultat  fantastic, a trecut ceva timp de când am avut ultimul rezultat similar, sunt ușurat.” spune Hulkenberg.

  „14 puncte pentru noi este un rezultat masiv, este bine că ne-am revenit și că am câștigat atât de multe puncte. Recent a fost destul de greu pentru noi.”

  „Weekendul acesta am fost mai competitivi, am fost buni în calificări și am avut o cursă bună.”

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss