More

  Latest Posts

  Hulkenberg spune că nu sunt noutăți legate de un posibil loc la Red Bull

  Nico Hulkenberg a spus că nu prea mai știe nimic legat de viitorul său în Formula 1, cu cei de la Red Bull. Pilotul german se luptă cu Sergio Perez, pentru un loc în formația austriacă, în cazul în care, Albon nu performează suficient de bine, încât să rămână în echipă.

  În timpul unei apariții pe canalul Servus TV, Hulkenberg a menționat, în glumă, faptul că, singurul lucru pe care l-a semnat în ultima perioadă, a fost un contract pentru un credit ipotecar – dar spune că discuțiile oficiale s-au mai rărit:

  „Sigur că sper că mă voi întoarce, în viitor, dar nu am nimic nou de declarat, deocamdată. E liniște, în acest moment. Cred că o să mai treacă o perioadă, până să știm ceva în mod clar. Zarurile au fost aruncate, pentru multe echipe. Cărțile sunt pe față. Am avut două curse ca să demonstrez ce pot, și eu zic că am făcut-o destul de bine.”

  „Nu sunt implicat activ, oricum, în acest moment, dar țin legătura cu oamenii importanți. Dar nu în fiecare săptămână, nu în fiecare zi. Aștept să văd ce se va întâmpla. Sunt destul de relaxat. Nu ține de mine. De asta sunt în standby, metaforic vorbind. Sper că voi avea șansa să revin, pentru că sunt foarte motivat. Dar trebuie să avem puțină răbdare, până vom afla decizia finală.”

  Red Bull a indicat faptul că dorește să aștepte până la finalul sezonului pentru a decide soarta lui Albon. Așadar, Hulkenberg spune că, singura lui opțiune, pentru moment, este să rămână în formă bună, pentru a fi pregătit, dacă este chemat în ultima secundă, în padoc.

  „Dacă e vreo oportunitate, va fi imprevizibilă, în orice caz. Ultimele două dăți, când am revenit, a fost super spontan. Sigur că nu pot presupune că se va întâmplă ceva în fiecare weekend. Dar se poate întâmpla. Știm, cu toții cât de ciudată este situația în acest moment. De aceea trebuie să rămân în formă și pregătit de orice. Și sunt atent la asta.”

  Sursa: motorsport.com

  Photocredit: Beyond the Flag


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss