GP24 Media

LATEST POSTS

Hulkenberg spune că nu sunt noutăți legate de un posibil loc la Red Bull

Vizualizări: 16185

Nico Hulkenberg a spus că nu prea mai știe nimic legat de viitorul său în Formula 1, cu cei de la Red Bull. Pilotul german se luptă cu Sergio Perez, pentru un loc în formația austriacă, în cazul în care, Albon nu performează suficient de bine, încât să rămână în echipă.

În timpul unei apariții pe canalul Servus TV, Hulkenberg a menționat, în glumă, faptul că, singurul lucru pe care l-a semnat în ultima perioadă, a fost un contract pentru un credit ipotecar – dar spune că discuțiile oficiale s-au mai rărit:

„Sigur că sper că mă voi întoarce, în viitor, dar nu am nimic nou de declarat, deocamdată. E liniște, în acest moment. Cred că o să mai treacă o perioadă, până să știm ceva în mod clar. Zarurile au fost aruncate, pentru multe echipe. Cărțile sunt pe față. Am avut două curse ca să demonstrez ce pot, și eu zic că am făcut-o destul de bine.”

„Nu sunt implicat activ, oricum, în acest moment, dar țin legătura cu oamenii importanți. Dar nu în fiecare săptămână, nu în fiecare zi. Aștept să văd ce se va întâmpla. Sunt destul de relaxat. Nu ține de mine. De asta sunt în standby, metaforic vorbind. Sper că voi avea șansa să revin, pentru că sunt foarte motivat. Dar trebuie să avem puțină răbdare, până vom afla decizia finală.”

Red Bull a indicat faptul că dorește să aștepte până la finalul sezonului pentru a decide soarta lui Albon. Așadar, Hulkenberg spune că, singura lui opțiune, pentru moment, este să rămână în formă bună, pentru a fi pregătit, dacă este chemat în ultima secundă, în padoc.

„Dacă e vreo oportunitate, va fi imprevizibilă, în orice caz. Ultimele două dăți, când am revenit, a fost super spontan. Sigur că nu pot presupune că se va întâmplă ceva în fiecare weekend. Dar se poate întâmpla. Știm, cu toții cât de ciudată este situația în acest moment. De aceea trebuie să rămân în formă și pregătit de orice. Și sunt atent la asta.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: motorsport.com
Photocredit: Beyond the Flag
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES