GP24 Media

LATEST POSTS

Hulkenberg, Sainz și Stroll avertizați pentru incidentul din Q3 de la Monza

Vizualizări: 14181

Nico Hulkenberg, Carlos Sainz și Lance Stroll au fost avertizați pentru incidentul ce a avut loc în cea de-a treia sesiune de calificări din cadrul Marelui Premiu al Italiei de la Monza.

Cei trei au fost chemați de stewarzii FIA pentru o investigație asupra presupunerii că cei trei au condus prea încet în out-lap-urile de la finalul sesiunii finale de calificări.

Hulkenberg tocmai scăpase de o penalizare pentru un alt incident dar în urma acestei investigații toți trei piloții au primit primul avertisment al sezonului.

Cei trei piloți se aflau în fruntea plutonului la ieșirea pentru ultimul tur rapid al sesiunii, iar toți piloții luptau din greu pentru o poziție favorabilă ce le-ar fi putut oferi un avantaj în liniile drepte foarte lungi de la Monza.

Dar, cu toți piloții încetinind în speranța de a face rost de un tow, doar Sainz și pole sitter-ul, Charles Leclerc, au reușit să treacă linia de start sosire înainte de fluturarea steagului de final.

Avertismentele nu schimbă în nici un fel rezultatele calificărilor, cei trei piloți plecând din pozițiile câștigate pe pistă. Hulkenberg va pleca din P6, Sainz din P7 și Stroll din P9.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Stewarzii de asemenea au cerut ca cei de la FIA să încerce să găsească o soluție pentru ca pe viitor să se poată evita eventualele incidente similare.

Foto-credit: Racing Point F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES