More

  Latest Posts

  Hulkenberg prezice faptul că Ricciardo va avea probleme la Renault

  Vizualizări: 10532

  Nico Hulkenberg(actual pilot Renault) crede faptul că Ricciardo, coechipierul său, îi va cauza probleme.

  După 2 DNF-uri consecutive,Daniel Ricciardo s-a calificat pe locul 7 în MP al Chinei,terminând pe aceași poziție în cursă și câștigând primele sale puncte din sezon. A fost, de asemnea, prima oară când pilotul australian a avut o poziție mai bună în calificări ca Nico, germanul fiind cu doar 4 sutimi de secundă mai lent.

  Ricciardo însuși a spus faptul că îi va lua ceva să se obișnuiască la noua echipă cu noul monopost,însă Hulkenberg, pilot la echipa franceză din 2017, crede că , din cauza aceasta , pot apărea probleme.

  Nico Hulkenberg a declarat pentru Sky sports F1 : ,, Daniel încă trebuie să se obișnuiască cu mașina și cu echipa. Asta va dura mai mult timp decât credeți , mai ales când vii de la o echipă care se luptă pentru titlu la o echipă mai puțin competitivă , deoarece lucrurile sunt diferite. Încă încearcă să se descurce , daar nu cred că va fi un dubiu în privința faptului că îmi va crea probleme. Înn același timp, trebuie să găsim o soluție pentru problemele astea(MGU-K defectat la ambele curse). Ne-au costat puncte, experiență și rezultate ! Știm că avem o tonă de teme de făcut,dar mai bine le terminăm mai devreme decât mai târziu. ”

  ,,Bineînțeles că mă bucur să fiu pilot la această echipă. La fel ca și Daniel, mi-ar plăcea să mă lupt pentru o victorie și să fiu în frunte dar mereu este despre unde te afli și care îți sunt alternativele.”

  Sursă: F1Insider

  Photocredit: SportsKeeda

  Sursa:
  Photocredit:
  Sponsor:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss