GP24 Media

LATEST POSTS

Hulkenberg prezice faptul că Ricciardo va avea probleme la Renault

Vizualizări: 13352

Nico Hulkenberg(actual pilot Renault) crede faptul că Ricciardo, coechipierul său, îi va cauza probleme.

După 2 DNF-uri consecutive,Daniel Ricciardo s-a calificat pe locul 7 în MP al Chinei,terminând pe aceași poziție în cursă și câștigând primele sale puncte din sezon. A fost, de asemnea, prima oară când pilotul australian a avut o poziție mai bună în calificări ca Nico, germanul fiind cu doar 4 sutimi de secundă mai lent.

Ricciardo însuși a spus faptul că îi va lua ceva să se obișnuiască la noua echipă cu noul monopost,însă Hulkenberg, pilot la echipa franceză din 2017, crede că , din cauza aceasta , pot apărea probleme.

Nico Hulkenberg a declarat pentru Sky sports F1 : ,, Daniel încă trebuie să se obișnuiască cu mașina și cu echipa. Asta va dura mai mult timp decât credeți , mai ales când vii de la o echipă care se luptă pentru titlu la o echipă mai puțin competitivă , deoarece lucrurile sunt diferite. Încă încearcă să se descurce , daar nu cred că va fi un dubiu în privința faptului că îmi va crea probleme. Înn același timp, trebuie să găsim o soluție pentru problemele astea(MGU-K defectat la ambele curse). Ne-au costat puncte, experiență și rezultate ! Știm că avem o tonă de teme de făcut,dar mai bine le terminăm mai devreme decât mai târziu. ”

Hulkenberg prezice faptul că Ricciardo va avea probleme la Renault

,,Bineînțeles că mă bucur să fiu pilot la această echipă. La fel ca și Daniel, mi-ar plăcea să mă lupt pentru o victorie și să fiu în frunte dar mereu este despre unde te afli și care îți sunt alternativele.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursă: F1Insider

Photocredit: SportsKeeda

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES