More

  Latest Posts

  Hulkenberg prezice faptul că Ricciardo va avea probleme la Renault

  Nico Hulkenberg(actual pilot Renault) crede faptul că Ricciardo, coechipierul său, îi va cauza probleme.

  După 2 DNF-uri consecutive,Daniel Ricciardo s-a calificat pe locul 7 în MP al Chinei,terminând pe aceași poziție în cursă și câștigând primele sale puncte din sezon. A fost, de asemnea, prima oară când pilotul australian a avut o poziție mai bună în calificări ca Nico, germanul fiind cu doar 4 sutimi de secundă mai lent.

  Ricciardo însuși a spus faptul că îi va lua ceva să se obișnuiască la noua echipă cu noul monopost,însă Hulkenberg, pilot la echipa franceză din 2017, crede că , din cauza aceasta , pot apărea probleme.

  Nico Hulkenberg a declarat pentru Sky sports F1 : ,, Daniel încă trebuie să se obișnuiască cu mașina și cu echipa. Asta va dura mai mult timp decât credeți , mai ales când vii de la o echipă care se luptă pentru titlu la o echipă mai puțin competitivă , deoarece lucrurile sunt diferite. Încă încearcă să se descurce , daar nu cred că va fi un dubiu în privința faptului că îmi va crea probleme. Înn același timp, trebuie să găsim o soluție pentru problemele astea(MGU-K defectat la ambele curse). Ne-au costat puncte, experiență și rezultate ! Știm că avem o tonă de teme de făcut,dar mai bine le terminăm mai devreme decât mai târziu. ”

  hulkenberg renault barcelona 2019 testing

  ,,Bineînțeles că mă bucur să fiu pilot la această echipă. La fel ca și Daniel, mi-ar plăcea să mă lupt pentru o victorie și să fiu în frunte dar mereu este despre unde te afli și care îți sunt alternativele.”

  Sursă: F1Insider

  Photocredit: SportsKeeda


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss