More

  Latest Posts

  Hulkenberg: Noua aripă spate F1 se simte precum o paraşută

  Nico Hulkenberg spune că noua specificaţie de aripă spate Formula 1 din 2019 se simte precum o paraşută, iar din acest motiv este foarte dificil să facă o comparaţie între motorul Renault de anul acesta şi cel de anul trecut.
  Pentru acest sezon, FIA au cerut o aripă spate mai mare şi cu un effect DRS mai puternic ca parte din noul regulament creat cu scopul de a crea mai multe depăşiri.
  Acestă schimbare, conform lui Hulkenberg are un impact asupra felului în care noul său Renault se simte în linie dreaptă.
  „Aş zice da,” a spus Germanul când a fost întrebat dacă noul motor Renault se simte mai puternic. „Dar, de cealaltă parte, avem mult mai mult drag cu noua aripă spate, deci evident nu prea se simte la fel.
  „Te trage în spate precum o paraşută acum, mai ales în linie dreaptă, şi o poţi vedea şi în oglinzi, acest lucru evident afectează felul în care simţi şi puterea motorului.”
  Hulkenberg, care a stabilit cel mai rapid timp al primei săptămâni de testare de la Barcelona, spune că noul RS19 nu se simte foarte diferit faţă de predecesorul său, în ciuda schimbărilor la aripa faţă.
  „Nu se simte foarte diferit, a fost mai mult un sentiment de a reveni acasa. Pentru mine cel puţin nu s-a schimbat atât de mult. Avem acelaşi volan de exemplu, poziţia scaunului este foarte similară, deci poate că nici eu nu mă aşteptam la cine şite ce diferenţă majoră.
  „Evident, noul regulament aerodinamic a fost foarte dificil de interpretat şi este greu să anticipăm impactul acestor schimbări asupra senzaţiei, dar pentru moment nu se simte atât de diferit.”
  Foto-credit: Renault Sport F1

  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss