GP24 Media

LATEST POSTS

Hulkenberg: Noua aripă spate F1 se simte precum o paraşută

Vizualizări: 13601
Nico Hulkenberg spune că noua specificaţie de aripă spate Formula 1 din 2019 se simte precum o paraşută, iar din acest motiv este foarte dificil să facă o comparaţie între motorul Renault de anul acesta şi cel de anul trecut.
Pentru acest sezon, FIA au cerut o aripă spate mai mare şi cu un effect DRS mai puternic ca parte din noul regulament creat cu scopul de a crea mai multe depăşiri.
Acestă schimbare, conform lui Hulkenberg are un impact asupra felului în care noul său Renault se simte în linie dreaptă.
„Aş zice da,” a spus Germanul când a fost întrebat dacă noul motor Renault se simte mai puternic. „Dar, de cealaltă parte, avem mult mai mult drag cu noua aripă spate, deci evident nu prea se simte la fel.
„Te trage în spate precum o paraşută acum, mai ales în linie dreaptă, şi o poţi vedea şi în oglinzi, acest lucru evident afectează felul în care simţi şi puterea motorului.”
Hulkenberg, care a stabilit cel mai rapid timp al primei săptămâni de testare de la Barcelona, spune că noul RS19 nu se simte foarte diferit faţă de predecesorul său, în ciuda schimbărilor la aripa faţă.
„Nu se simte foarte diferit, a fost mai mult un sentiment de a reveni acasa. Pentru mine cel puţin nu s-a schimbat atât de mult. Avem acelaşi volan de exemplu, poziţia scaunului este foarte similară, deci poate că nici eu nu mă aşteptam la cine şite ce diferenţă majoră.
„Evident, noul regulament aerodinamic a fost foarte dificil de interpretat şi este greu să anticipăm impactul acestor schimbări asupra senzaţiei, dar pentru moment nu se simte atât de diferit.”
Foto-credit: Renault Sport F1
Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES