More

  Latest Posts

  Hulkenberg „neajutorat”, nesigur dacă halo-ul i-a blocat ieșirea din mașină

  Nico Hulkenberg spune că nu este sigur dacă halo-ul a blocat o extracție rapidă a sa din mașina Renault și admite că s-a simțit neajutorat după ce s-a trezit cu roțile în sus în urma unui accident periculos.

  Pilotul german și-a interpus roțile cu Haas-ul lui Romain Grosjean, acțiune ce a dus la mașina sa făcând două tumbe înainte de a se așeza cu roțile în sus pe bariere în afara virajului 9.

  Hulkenberg a fost auzit pe radio asigurându-și echipa că este ok, dar îngrijorat de o potențială aprindere a motorului său cât încă era blocat în mașină. Mareșalii au intervenit rapid și au stins focul iar apoi au întors mașina, lucru care i-a acordat lui Hulkenberg șansa de a putea ieși din cockpit.

  „Nu știu sincer la acest moment dacă Halo-ul m-a blocat sau nu. Pe partea dreaptă aveam bariera oricum și era foarte puțin spațiu.

  „De asemenea când ești cu capul în jos nu este așa de ușor să găsești toate butoanele și toate lucrurile pentru că totul parte diferit. A fost prima oară când am fost cu mașina într-o astfel de poziție, deci am stat și iam așteptat mareșalii care au reacționat foarte repede și evident m-au scos de acolo.”

  După o verificare la centrul medical FIA, Hulkenberg a primit undă verde și a revenit în Paddock.

  „Nu a fost cea mai confortabilă situație în care să te afli. Era și un pic de grătar la spatele mașinii deci am vrut să ies cât mai repede, dar te simți neajutorat în astfel de situații, dar, mareșalii au făcut o treabă foarte bună.”

  Foto-credit: Renault F1.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss