More

  Latest Posts

  Hulkenberg îl înlocuiește pe Vettel în Bahrain după un test COVID pozitiv. :-(

  Pilotul de Formula 1 al echipei Aston Martin, Sebastian Vettel, a fost nevoit să părăsească Marele Premiu al Bahrainului după ce a fost depistat pozitiv la testul COVID-19 și va fi înlocuit de Nico Hulkenberg.

  Cu doar 24 de ore înainte de începerea antrenamentelor pentru debutul sezonului de Formula 1, Aston Martin a anunțat că Vettel nu va putea participa. Acest lucru înseamnă că Hulkenberg va fi la a patra apariție pentru echipa Aston Martin, după ce a fost recrutat anterior atunci când piloții săi au fost îmbolnăviți.

  Vettel

  Sergio Perez a fost nevoit să rateze ambele curse de la Silverstone în 2020, în timp ce Lance Stroll a fost nevoit să lipsească de la Marele Premiu Eifel din acel an de la Nurburgring. Vettel este al nouălea pilot de Formula 1 care a fost testat pozitiv, iar absența sa vine la doar o săptămână după ce Daniel Ricciardo, de la McLaren, a fost nevoit să lipsească de la testul de pre-sezon de săptămâna trecută cu COVID.

  Înainte de a se îmbolnăvi, australianul s-a amestecat cu piloții înainte de eveniment pentru o ședință foto a Asociației Piloților de Mare Premiu (GPDA) pe grila de start din Bahrain, pentru a-și arăta solidaritatea cu Ucraina în urma invaziei rusești. Formula 1 și-a relaxat protocoalele COVID pentru acest an, regimul anterior strict de teste PCR obligatorii și regulate fiind redus. Acum, testele PCR sunt doar recomandate, iar F1 s-a îndepărtat de sistemul strict de bule care a fost în vigoare pe parcursul unei mari părți a campaniilor din 2020 și 2021.

  Conform reglementărilor din Bahrain, cazurile pozitive sunt în mod normal supuse unei perioade de carantină de șapte zile, ceea ce ar pune sub semnul întrebării posibilitatea ca Vettel să ajungă la Marele Premiu al Arabiei Saudite de la sfârșitul săptămânii viitoare. Cu toate acestea, se pot face derogări pentru sportivii de elită – Lewis Hamilton a concurat în Marele Premiu de la Abu Dhabi din 2020 la doar o săptămână după ce a fost nevoit să rateze GP-ul de la Sakhir din acel an.

  În cazul în care Vettel va fi testat negativ în zilele de după Marele Premiu al Bahrainului, atunci probabil că i se va permite să se deplaseze în Arabia Saudită pentru a participa la cursă. Ricciardo și-a revenit rapid după infecția COVID și urmează să revină pe circuit pentru deschiderea sezonului de F1 din acest weekend, Lando Norris fiind nevoit să conducă în toate cele trei zile de teste de săptămâna trecută.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
  Sursa: Twitter
  Photocredit: Formula 1 Fans Romania

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Twitter

  Latest Posts

  Don't Miss