More

  Latest Posts

  Hulkenberg încheie primul test F1 în P1

  Renault au terminat primul test de pre-sezon F1 în prima poziție. Atât Nico Hulkenberg cât și Daniel Ricciardo terminând ziua în top 3 în Barcelona.

  După ce Ricciardo a terminat P2 în spatele lui Alexander Albon în sesiunea de dimineață, Hulkenberg a reușit să impună cel mai rapid timp de până acum în pre-sezon în noul Renault R.S.19.

  Turul Germanului a fost de 1m17.393s și a fost suficient pentru a lua prima poziție cu două zecimi în fața pilotului Toro Rosso, Alexander Albon, al cărui timp de dimineață a fost neînvins până atunci.

  Hulkenberg însă a avut parte și de o problemă în încercarea sa de a stabili timpul pentru prima poziție, acesta fiind nevoit să parcheze pe marginea pistei în ultima oră de rulare, ziua sa încheindu-se prematur.

  Rookie-ul F1 Albon a fost unul dintre cei cinci piloți care au completat mai bine de 100 de tururi Joi, terminând ziua în poziția a doua, între cei doi piloți Renault, Daniel terminând ziua în P3.

  Mercedes au optat la fel ca în toate celelalte zile să împartă timpul piloților între Valtteri Bottas și Lewis Hamilton care au terminat pe patru și pe cinci respectiv cu cei mai rapizi timpi ai lor din pre-sezon până acum. Echipa până astăzi s-a concentrat pe ritm de ieșire lungă, sau de cursă, dar au reușit încă o dată să înregistreze peste 100 de tururi între cei doi, 112 mai precis.

  Charles Leclerc a terminat pe șase pentru Ferrari, completând mai bine de două lungimi de cursă, iar Lando Norris și-a revenit după o oprire forțată mai devreme în zi terminând în P7 cu 131 de tururi completate pentru McLaren.

  Antonio Giovinazzi a condus la categoria tururi completate pentru Alfa Romeo, completând nu mai puțin decât 153 de tururi și cu un timp suficient de bun pentru P8. Romain Grosjean și Keving Magnussen au reușit 130 de tururi împreună, echipa revenindu-și după o zi plină de probleme tehnice Miercuri, terminând pe 9 și pe 10 respectiv.

  Gasly a oferit cea mai productivă zi pentru honda de până acum cu 146 de tururi completate, terminând pe 11 per total în fața lui Lance Stroll.

  Prima zi completă pentru Williams a oferit doar 65 de tururi, Robert Kubica a fost la volan de dimineață iar George Russell a preluat mașina după-amiază completând doar 17 tururi.

  Testarea revine Marți 26 Februarie în Barcelona și va dura încă patru zile, până Vineri, 1 Martie.

  Foto-credit: Renault F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss