GP24 Media

LATEST POSTS

Hulkenberg îl va înlocui din nou pe Vettel în GP-ul al Arabiei Saudite.

Hulkenberg
Vizualizări: 19676

Nico Hulkenberg va rămâne la Aston Martin F1 pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite din acest weekend, Sebastian Vettel fiind exclus pentru a doua cursă consecutivă din Formula 1 după ce a contractat COVID-19.

Va fi a cincea cursă a lui Nico Hulkenberg în era COVID-19 ca pilot de rezervă, după cele trei starturi cu echipa de atunci Racing Point în 2020. O declarație al echipei Aston Martin F1 a spus:: “Nico Hulkenberg va practica, se va califica și va concura alături de Lance Stroll. „În ciuda lipsei de kilometraj în AMR22, Nico Hulkenberg s-a descurcat bine în Bahrain și suntem siguri că va face același lucru în Jeddah. “Ne așteptăm ca Sebastian Vettel să fie apt pentru Marele Premiu al Australiei”.

Hulkenberg

Sebastian Vettel s-a întors în Elveția după testul din Bahrain și a fost testat pozitiv la COVID înainte de revenirea planificată pentru cursă. Absența continuă a lui Sebastian Vettel nu se datorează neapărat pur și simplu lipsei unui test PCR negativ, deoarece FIA nu mai cere un astfel de test și nici nu mai este necesar pentru a zbura în Arabia Saudită.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Apendicele 6 din Codul sportiv internațional, care reglementează chestiunile COVID, spune: „Apt să participe înseamnă că participantul în cauză nu are factori de risc Covid-19 care să însemne că nu ar trebui să participe la evenimentele acoperite și nici nu suferă de simptome Covid-19. Mai exact, confirmarea de către o parte interesată [echipă] că un participant este apt să participe la un eveniment acoperit înseamnă că respectivul participant a fost complet vaccinat împotriva Covid-19”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Nico Hulkenberg va fi mult mai bine pregătit pentru cursa din acest weekend. El a sosit în Bahrain joi seară, târziu, și fără să fi făcut niciun test cu mașina 2022. A terminat cursa pe locul 17 și ultima poziție. Duminică seară a călătorit în Marea Britanie, unde a avut ocazia să probeze pista din Jeddah pe simulatorul Aston Martin la începutul acestei săptămâni.

Apoi a așteptat în așteptare înainte de a primi confirmarea de a călători în Arabia Saudită miercuri seara, deoarece participarea lui Vettel era încă sub semnul întrebării. El a sosit joi, via Dubai, în jurul orei 10.00 dimineața și astfel a petrecut o zi întreagă de pregătire cu echipa, inclusiv întâlniri cu inginerii și o plimbare pe pistă seara.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES