More

  Latest Posts

  Hulkenberg îl va înlocui din nou pe Vettel în GP-ul al Arabiei Saudite.

  Nico Hulkenberg va rămâne la Aston Martin F1 pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite din acest weekend, Sebastian Vettel fiind exclus pentru a doua cursă consecutivă din Formula 1 după ce a contractat COVID-19.

  Va fi a cincea cursă a lui Nico Hulkenberg în era COVID-19 ca pilot de rezervă, după cele trei starturi cu echipa de atunci Racing Point în 2020. O declarație al echipei Aston Martin F1 a spus:: “Nico Hulkenberg va practica, se va califica și va concura alături de Lance Stroll. „În ciuda lipsei de kilometraj în AMR22, Nico Hulkenberg s-a descurcat bine în Bahrain și suntem siguri că va face același lucru în Jeddah. “Ne așteptăm ca Sebastian Vettel să fie apt pentru Marele Premiu al Australiei”.

  Hulkenberg

  Sebastian Vettel s-a întors în Elveția după testul din Bahrain și a fost testat pozitiv la COVID înainte de revenirea planificată pentru cursă. Absența continuă a lui Sebastian Vettel nu se datorează neapărat pur și simplu lipsei unui test PCR negativ, deoarece FIA nu mai cere un astfel de test și nici nu mai este necesar pentru a zbura în Arabia Saudită.

  Apendicele 6 din Codul sportiv internațional, care reglementează chestiunile COVID, spune: „Apt să participe înseamnă că participantul în cauză nu are factori de risc Covid-19 care să însemne că nu ar trebui să participe la evenimentele acoperite și nici nu suferă de simptome Covid-19. Mai exact, confirmarea de către o parte interesată [echipă] că un participant este apt să participe la un eveniment acoperit înseamnă că respectivul participant a fost complet vaccinat împotriva Covid-19”.

   

  Nico Hulkenberg va fi mult mai bine pregătit pentru cursa din acest weekend. El a sosit în Bahrain joi seară, târziu, și fără să fi făcut niciun test cu mașina 2022. A terminat cursa pe locul 17 și ultima poziție. Duminică seară a călătorit în Marea Britanie, unde a avut ocazia să probeze pista din Jeddah pe simulatorul Aston Martin la începutul acestei săptămâni.

  Apoi a așteptat în așteptare înainte de a primi confirmarea de a călători în Arabia Saudită miercuri seara, deoarece participarea lui Vettel era încă sub semnul întrebării. El a sosit joi, via Dubai, în jurul orei 10.00 dimineața și astfel a petrecut o zi întreagă de pregătire cu echipa, inclusiv întâlniri cu inginerii și o plimbare pe pistă seara.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss