Latest Posts

Hulkenberg îl înlocuiește pe Stroll

Vizualizări: 15217

Nico Hulkenberg face o apariție de ultim moment în F1, pentru a doua oară în acest sezon, după decizia celor de la Racing Point, de a-l înlocui pe Stroll (nu va lua parte din cauza unei probleme medicale).

Pilotul german, care a condus monopostul lui Perez la Sylverstone, când acesta a ieșit pozitiv, în urma testului pentru COVID-19, ar fi trebuit să se afle la Nurburgring, doar pentru apariții media.

După ce starea de sănătate nu i-a permis lui Stroll să ia parte în ultima sesiune de antrenamente libere, The Hulk a venit direct în garajul Racing Point, complet echipat, în urma unui test negativ pentru coronavirus.

„Lance nu este în cea mai bună formă, așadar nu vă lua parte la eveniment. Nico, care l-a înlocuit și pe Sergio anul acesta, se împacă bine cu monopostul și echipa, și din fericire era aproape de Cologne.”

Hulk a ieșit victorios la Nurburgring de două ori înainte, când concura în GP2 în 2009.

Ultimul pilot care s-a aflat într-o astfel de situație, a fost Paul di Resta în 2017, când l-a înlocuit pe Felipe Massă la Williams, pentru GP-ul Ungariei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss