More

  Latest Posts

  Hulkenberg îl înlocuiește pe Stroll

  Nico Hulkenberg face o apariție de ultim moment în F1, pentru a doua oară în acest sezon, după decizia celor de la Racing Point, de a-l înlocui pe Stroll (nu va lua parte din cauza unei probleme medicale).

  Pilotul german, care a condus monopostul lui Perez la Sylverstone, când acesta a ieșit pozitiv, în urma testului pentru COVID-19, ar fi trebuit să se afle la Nurburgring, doar pentru apariții media.

  După ce starea de sănătate nu i-a permis lui Stroll să ia parte în ultima sesiune de antrenamente libere, The Hulk a venit direct în garajul Racing Point, complet echipat, în urma unui test negativ pentru coronavirus.

  „Lance nu este în cea mai bună formă, așadar nu vă lua parte la eveniment. Nico, care l-a înlocuit și pe Sergio anul acesta, se împacă bine cu monopostul și echipa, și din fericire era aproape de Cologne.”

  Hulk a ieșit victorios la Nurburgring de două ori înainte, când concura în GP2 în 2009.

  Ultimul pilot care s-a aflat într-o astfel de situație, a fost Paul di Resta în 2017, când l-a înlocuit pe Felipe Massă la Williams, pentru GP-ul Ungariei.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss