More

  Latest Posts

  Hulkenberg ar putea avea un loc la Red Bull în 2021

  Cei de la Red Bull consideră că Nico Hulkenberg ar putea fi o opțiune viabilă pentru sezonul următor.

  În urma unui test neconcludent pentru coronavirus al lui Alex Albon, înaintea acestui weekend, consilierul Red Bull, Helmut Marko, spune că a vorbit cu Hulkenberg despre posibilitatea de a-i lua locul. În cele din urmă, testul lui Albon s-a dovedit a fi negativ înainte ca, întâmplător, Hulkenberg să fie chemat de Racing Point a doua zi, după ce Lance Stroll s-a îmbolnăvit.

  „Avusesem deja discuții cu Hulkenberg vineri, deoarece Albon, ca mulți alții, a avut un un test neconcludent. S-ar fi putut dovedi pozitiv. Imediat după aterizare am sunat la Hulkenberg, pentru că nu știam ce vom face cu Albon. Dar, slavă Domnului, s-a dovedit că Albon a fost negativ până la urmă.”

  Revelația despre Hulkenberg vine în urma speculațiilor reînnoite cu privire la viitorul pe termen lung al lui Albon la Red Bull, în urma a ceea ce mulți au considerat o cursă dezamăgitoare la Marele Premiu Eifel, pentru pilotul thailandez.

  Cei de la Red Bull sunt totuși mult mai relaxați în ceea ce privește forma lui Albon și cred că are potențialul de a fi aproape de Verstappen. Cu toate acestea, Marko recunoaște că echipa are nevoie ca Albon să performeze la maxim și, dacă nu, atunci opțiunile evidente pentru echipă sunt Nico Hulkenberg și Sergio Perez.

  „Putem numi persoanele disponibile pe piață”, a spus Marko. „Acestea sunt Hulkenberg și Perez. Întrebarea este cât de departe ar fi de Max? Avem comparații cu [Daniel] Ricciardo și putem trage concluzii despre locul în care se află piloții.”

  „În zilele bune, Albon este capabil, de asemenea, să creeze această apropiere de Max. În campionatul mondial, aceasta este situația. Este de fapt imposibil să lupți pentru titlu dacă ai un singur monopost în acțiune. Dar nu suntem încă acolo. “Performanța [lui Albon] la Nurburgring a fost satisfăcătoare.”

  Situația este diferită acum. Deși Yuki Tsunoda impresionează în F2, Marko crede că este prea devreme pentru a-l promova direct la Red Bull, așa că ar fi mai bine la AlphaTauri.

  “Până acum ne-am recrutat întotdeauna piloții din echipa noastră de juniori. Dar nu există nimeni aici în acest moment”, a adăugat Marko. “Avem un japonez care este foarte rapid, dar acesta ar fi primul său an. Și să-l plasăm într-o echipă de top ca Red Bull Racing pentru primul an, riscam să-l suprasolicitam. Nu intenționăm să facem asta.”

  „Așa că ar trebui să mergem așa cum fac majoritatea echipelor, cu piloți experimentați.” Marko a declarat că Red Bull vrea să ia o decizie cu privire la distribuția sa pentru GP-ul Turciei din noiembrie, iar Albon este vizat.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss