Latest Posts

Hot Lap Competition revine în forță și în 2023

Vizualizări: 22472

 

Pauza de iarnă s-a încheiat și Hot Lap Competition își repornește motoarele ce s-au “odihnit” în aceste luni de repaus.

În 2023 păstrăm formatul clasic al etapelor și vor fi tot 3 runde în acest sezon. Evident nu va lipsi etapa de noapte respectiv sesiunile de trackday ce se țin înainte de cursă. Runda 1 se va desfășura în sensul normal al traseului de la Prejmer Raceway Brașov, deja gazda noastră tradițională pentru Hot Lap.

Competiția este deschisă pentru amatori, cât și pentru profesioniști și deja nume importante din motorsportul românesc și-au anunțat prezența la start.

O noutate importantă o avem la clasa Juniori. La această etapă, partenerul nostru Vali Porcișteanu Racing le oferă celor mai mici participanți premii foarte atractive. Mai exact, câștigătorul clasei primește înscrierea gratuită la concursul Pilot de Curse organizat de echipa lui Vali, învingătorul acestui concurs urmând să aibă parte de un sezon complet cu toate cheltuielile incluse la Campionatul Național de Slalom Paralel. Ocupanții locurilor 2 și 3 la Juniori primesc o reducere la înscrierea pentru Pilot de Curse.

Hot Lap Competiton

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Competiția se va desfășura pe 19 Martie, iar cu o zi înainte se ține un trackday, iar tarifele sunt următoarele:

 Track Day zi întreagă – 350 lei
Hot Lap Competition – 350 Lei
Track Day + Hot Lap Competition – 600 Lei
Track Day o sesiune 10 minute – 125 Lei.

Pentru înscrieri o să vă rugăm să ne dați un mesaj privat pe pagina Prejmer Raceway sau pe profilul unuia din organizatori (Claudiu Popa / Stef Raita) sau să ne anunțați că doriți să participați printr-un mail la adresa [email protected], iar noi vă vom spune datele de care avem nevoie pentru a fi la start. Înscrierea se poate face și la circuit în limita locurilor disponibile, cu plata unei taxe suplimentare de 50 de lei.

Totodată pe circuit puteți urmări demonstrații din partea lui Vali Porcișteanu cu al său Mitsubishi Lancer Evo 9.

Așadar, vă așteptăm la Prejmer Raceway pentru prima etapă din 2023 de Hot Lap Competition!

Hot Lap Competition este susținut de Prejmer Raceway Brașov, Vali Porcișteanu Racing, Delta Racing Team, Sigemo Brașov, BlackStuff, Racing Expert, Sigil, VinePiesalaGaraj.ro, Pilot de Curse. Parteneri media: RPM Racing Ro, Autoștiri.ro, GP24.ro, Autorally.ro, ABImages.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Hot Lap Competition / GP24 Media
Photocredit: Hot Lap Competition
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hot Lap Competition / GP24 Media

Latest Posts

Don't Miss