Latest Posts

Horner: Trebuie să le dăm credit celor de la Renault pentru victoria din Marele Premiu al Mexicului

Vizualizări: 9807

Șeful Red Bull, Christian Horner a lăudat uzina Renault pentru rolul ei în a aduce cele două mașini Red Bull în prima linie, și pentru victoria dominantă a lui Max Verstappen de la Marele Premiu al Mexicului în ciuda încheierii parteneriatului de la sfârșitul sezonului 2018
De când Red Bull și-au confirmat schimbarea de la motorizare Renault la motorizare Honda începând cu anul viitor, Horner a fost în mod deschis foarte critic în legătură cu eforturile celor de la Renault, dând vina pe uzina franceză, acuzul fiind că Renault le-au oferit un pachet care nu le-a dat voice să se lupte într-o manieră consistentă la titlu cu Ferrari și Mercedes.

Cu motoarele fiind slăbite de altitudinea din Mexico City, împreună cu eforturile ulterioare ale celor de la Red Bull în a se pregăti pentru cursă, asumându-și chiar și penalizări la evenimentele precedente, Red Bull și-au adjudecat triumfuri back-to-back, cu Verstappen câștigând în Mexic, repetând succesul de anul trecut.

Performanța de anul acesta a fost chiar mai bună, Red Bull dominând atât antrenamentele, calificările cât și cursa. Max Verstappen fiind cel mai rapid în toate stagiile mai puțin în Q3, unde Daniel Ricciardo a reușit să ia Pole-ul. În cursă încă, pilotul olandez și-a asumat din nou poziția dominantă și a controlat o cursă perfectă pentru victorie în Mexic.

„Credit unde este meritat,” reflectează Horner. ”Renault ne-au oferit un motor weekend-ul acesta care în aceste condiții este competitiv cu cele ale oponenților noștri.”

Celor de la Red Bull le-a fost furată șansa la un rezultat 1-2 în cursă din cauza a celei de-a șasea retrageri din motive mecanice a lui Daniel Ricciardo din acest sezon. Cu toate acestea, Horner a plecat din mexic satisfăcut de rezultat.

„Ne-am bătut de la aproape la aproape, am luat 1-2, pole, doi, prima linie, și am câștigat cursa într-o manieră dominantă, teoretic trebuia să terminăm 1-2 de asemenea.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Altitudinea circuitului evident că restrânge abilitățile rivalilor noștrii, și îi pune pe Renault într-un loc din care sunt competitivi. De aceea ne-am preocupat atât de tare de cursa asta, asumându-ne penalizările de a lua încă un motor de specificație B pentru weekend-ul acesta.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss