More

  Latest Posts

  Horner: Trebuie să le dăm credit celor de la Renault pentru victoria din Marele Premiu al Mexicului

  Șeful Red Bull, Christian Horner a lăudat uzina Renault pentru rolul ei în a aduce cele două mașini Red Bull în prima linie, și pentru victoria dominantă a lui Max Verstappen de la Marele Premiu al Mexicului în ciuda încheierii parteneriatului de la sfârșitul sezonului 2018
  De când Red Bull și-au confirmat schimbarea de la motorizare Renault la motorizare Honda începând cu anul viitor, Horner a fost în mod deschis foarte critic în legătură cu eforturile celor de la Renault, dând vina pe uzina franceză, acuzul fiind că Renault le-au oferit un pachet care nu le-a dat voice să se lupte într-o manieră consistentă la titlu cu Ferrari și Mercedes.

  Cu motoarele fiind slăbite de altitudinea din Mexico City, împreună cu eforturile ulterioare ale celor de la Red Bull în a se pregăti pentru cursă, asumându-și chiar și penalizări la evenimentele precedente, Red Bull și-au adjudecat triumfuri back-to-back, cu Verstappen câștigând în Mexic, repetând succesul de anul trecut.

  Performanța de anul acesta a fost chiar mai bună, Red Bull dominând atât antrenamentele, calificările cât și cursa. Max Verstappen fiind cel mai rapid în toate stagiile mai puțin în Q3, unde Daniel Ricciardo a reușit să ia Pole-ul. În cursă încă, pilotul olandez și-a asumat din nou poziția dominantă și a controlat o cursă perfectă pentru victorie în Mexic.

  „Credit unde este meritat,” reflectează Horner. ”Renault ne-au oferit un motor weekend-ul acesta care în aceste condiții este competitiv cu cele ale oponenților noștri.”

  Celor de la Red Bull le-a fost furată șansa la un rezultat 1-2 în cursă din cauza a celei de-a șasea retrageri din motive mecanice a lui Daniel Ricciardo din acest sezon. Cu toate acestea, Horner a plecat din mexic satisfăcut de rezultat.

  „Ne-am bătut de la aproape la aproape, am luat 1-2, pole, doi, prima linie, și am câștigat cursa într-o manieră dominantă, teoretic trebuia să terminăm 1-2 de asemenea.”

  „Altitudinea circuitului evident că restrânge abilitățile rivalilor noștrii, și îi pune pe Renault într-un loc din care sunt competitivi. De aceea ne-am preocupat atât de tare de cursa asta, asumându-ne penalizările de a lua încă un motor de specificație B pentru weekend-ul acesta.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss