More

  Latest Posts

  Horner se joacă cu Wolff în legătură cu incidentul Ocon-Verstappen din Brazilia

  Christian Horner are o părere despre cum ar trebui Ocon să își petreacă timpul ca pilot de rezervă Mercedes la anul.

  Șeful Red Bull F1, a făcut un atac glumeț la adresa șefului Mercedes, Toto Wolff în legătură cu incidentul dintre Esteban Ocon și Max Verstappen din brazilia, fiind de părere că ar fi bine pentru Ocon să învețe ce înseamnă culorile steagurilor.

  Pilotul junior Mercedes și actualul pilot Force India F1, Ocon, a făcut contact cu conducătorul cursei din Brazilia, Max Verstappen, Esteban încercând să revină în turul prim, ambele mașini învârtindu-se.

  Accidentul l-a costat pe Verstappen victoria cursei, ceea ce a rezultat într-o reacție agresivă din partea pilotului Red Bull, reacție care l-a văzut primind o pedeapsă de două zile de serviciu în folosul comunității FIA.

  Wolf, explicând rolul lui Ocon a spus: „Sperăm să facă parte la câte un test din când în când de asemenea. Privim atât pre-sezonul cât și sezonul per total, dar lucrurile acestea încă nu au fost stabilite.

  „Va petrece mult timp în simulator și va fi pregătit pentru un loc în 2020.”

  Reacția lui Horner la acest lucru a fost: „Dacă i-ați putea arăta ce înseamnă și steagurile, de asemenea, asta ar ajuta.”

  Remarca nu a atras nici un răspuns din partea lui Wolff, care de dinainte deja negase posibilitatea că manevra lui Ocon ar fi fost intenționată în a îl ajuta pe Hamilton să câștige cursa pentru Mercedes.

  Tensiunea dintre Ocon și Verstappen continuă să fie prezentă și astăzi într-o rivalitate care ar putea ține mult și bine, având în vedere că ambii piloți abia își încep carierele în Formula 1.

  Foto-credit: F1.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss