Latest Posts

Horner se joacă cu Wolff în legătură cu incidentul Ocon-Verstappen din Brazilia

Vizualizări: 12072

Christian Horner are o părere despre cum ar trebui Ocon să își petreacă timpul ca pilot de rezervă Mercedes la anul.

Șeful Red Bull F1, a făcut un atac glumeț la adresa șefului Mercedes, Toto Wolff în legătură cu incidentul dintre Esteban Ocon și Max Verstappen din brazilia, fiind de părere că ar fi bine pentru Ocon să învețe ce înseamnă culorile steagurilor.

Pilotul junior Mercedes și actualul pilot Force India F1, Ocon, a făcut contact cu conducătorul cursei din Brazilia, Max Verstappen, Esteban încercând să revină în turul prim, ambele mașini învârtindu-se.

Accidentul l-a costat pe Verstappen victoria cursei, ceea ce a rezultat într-o reacție agresivă din partea pilotului Red Bull, reacție care l-a văzut primind o pedeapsă de două zile de serviciu în folosul comunității FIA.

Wolf, explicând rolul lui Ocon a spus: „Sperăm să facă parte la câte un test din când în când de asemenea. Privim atât pre-sezonul cât și sezonul per total, dar lucrurile acestea încă nu au fost stabilite.

„Va petrece mult timp în simulator și va fi pregătit pentru un loc în 2020.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Reacția lui Horner la acest lucru a fost: „Dacă i-ați putea arăta ce înseamnă și steagurile, de asemenea, asta ar ajuta.”

Remarca nu a atras nici un răspuns din partea lui Wolff, care de dinainte deja negase posibilitatea că manevra lui Ocon ar fi fost intenționată în a îl ajuta pe Hamilton să câștige cursa pentru Mercedes.

Tensiunea dintre Ocon și Verstappen continuă să fie prezentă și astăzi într-o rivalitate care ar putea ține mult și bine, având în vedere că ambii piloți abia își încep carierele în Formula 1.

Foto-credit: F1.com

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss