GP24 Media

LATEST POSTS

„S-a întrecut cu Lewis la fel de tare ca Max” – Horner a fost încântat de apărarea lui Perez în faţa lui Hamilton în Turcia

Horner
Vizualizări: 10200

Christian Horner a fost încântat de faptul că Sergio Perez l-a imitat pe coechipierul său Max Verstappen, ținându-l pe Lewis Hamilton în spate într-o bătălie de senzaţie.

A fost în turul 35 când Hamilton, care a început al 11-lea, l-a prins pe Perez și a încercat să-l întreacă în virajul 12. Dar cei doi au trecut roată la roată prin virajele de la Istanbul Park – Perez fiind împins larg la intrarea în boxe – pe dreapta și prin virajul 1, unde Perez şi-a menținut poziția.

“Vreau să spun că a concurat cu Lewis la fel de tare ca și Max. Puteți vedea în virajul 14 că se duc roată la roată și de fapt a ajuns în pit lane!” spuse Horner în timp ce privea incidentul.

„El [Perez] se afla de cealaltă parte a bornei, Lewis l-a alergat acolo și apoi este o cursă de tragere pe linia de start-sosire și el doar… l-a făcut să se lipească – deci o mișcare grozavă a lui.”

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Șeful Red Bull și-a exprimat, de asemenea, surpriza că Hamilton a rămas în afara setului său de anvelope intermediare de start până la turul 51, în timp ce Verstappen și Perez au intrat în turul 36 și respectiv 37.

Horner

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

În ceea ce privește motivul pentru care Red Bull l-a adus la boxe pe mexican după ce l-a ținut cu succes pe Hamilton în spate, Horner a spus: „L-am fi putut lăsa să-l țină în continuare pe Lewis; pentru că nu credeam că acele anvelope vor ajunge la sfârșitul cursei”.

Cu Marele Premiu al Statelor Unite care se apropie, Red Bull are acum 36 de puncte în spatele Mercedes în campionat, în timp ce Verstappen este cu șase puncte înaintea lui Hamilton. Unde își vede Horner echipa terminând la Circuitul Americii, atunci?

“Austin este unul dintre cele mai puternice circuite ale lui Lewis și știm că este foarte, foarte rapid acolo. Ne luptăm și nu renunțăm la nimic în această etapă a campionatului, în frunte cu piloții și încă în legătură cu constructorii, este fenomenal”, a spus el.

„Ne place această luptă şi ne bucurăm că în sfârşit avem o şansă reală la această bătălie”, a conchis Horner.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES