Latest Posts

Horner: Russell a demonstrat că Verstappen este mai bun decât Hamilton

Vizualizări: 15696

Christian Horner a făcut o declarație șocantă – Max Verstappen este deja, mai bun decât Lewis Hamilton. Șeful Red Bull consideră că imaginea multiplului campion a primit o lovitură puternică, la finalul anului 2020.

„Consider că este cel mai bun, da”, a spus Horner despre pilotul olandez. „Performanța lui Russell alături de Mercedes mi-a confirmat asta.” Se referă la Marele Premiu al Sakhir-ului, unde George Russell, i-a luat locul lui Hamilton, când acesta a fost infectat cu noul coronavirus.

Horner spune că declarațiile lui, nu înseamnă că este „orb în fața realizărilor campionului”, însă simte că pilotul „are acces la un pachet bun, în timp ce Max trebuie să tragă mai mult de monopost. Dacă ar trebui să concureze altcineva cu monopostul lui Max (dacă s-ar infecta), nu ar ajunge niciodată la nivelul lui de performanță.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Formula 1 World Championship

Latest Posts

Don't Miss