Latest Posts

Horner: Ricciardo a făcut o gaură în perete după abandonul din Marele Premiu al Statelor Unite

Vizualizări: 10219

Christian Horner a dezvăluit felul în care Daniel Ricciardo și-a exprimat frustrările în Paddock-ul din Austin urmând ultima sa problemă de fiabilitate.

Șeful echipei Red Bull F1, a dezvăluit că Daniel Ricciardo „și-a băgat pumnul printr-un perete” al camerei sale după retragerea din Marele Premiu al Statelor Unite.

Ricciardo a fost forțat să abandoneze de pe poziția a patra la nu prea mult timp de la startul cursei de duminică, mașina sa oprindu-se dintr-o dată ieșind din virajul cu numărul 11.

„Este absolut oribil pentru Daniel, îmi pare nespus de rău pentru el,” spune Horner

„Pare că problema este identică cu cea pe care a avut-o în Bahrain, Era într-o poziție foarte bună. Este atât de frustrant pentru el.

„Și-a exprimat frustrarea în camera sa, și-a băgat pumnul printr-un perete, ceea ce este ușor de înțeles. Sunt sigur că va avea ceva de vorbit cu viitorii săi angajatori având în vedere că problemele de care a avut parte izvorăsc de la motoarele pe care le primim de la ei.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu a dat vina pe echipă în nici un fel, știe că facem tot ce putem, asta este pur și simplu situația.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss