GP24 Media

LATEST POSTS

Horner: Posibilitatea de a îl vedea pe Albon la Toro Rosso este nimic mai mult decât speculație pentru moment

Vizualizări: 10333

Șeful Red Bull, Christian Horner, spune că orice legătura dintre Alexander Albon și cel de-al doilea loc de la Toro Rosso F1 este nimic mai mult decât speculație.

După anunțul care l-a confirmat pe Daniil Kvyat ca unul dintre piloții Toro Rosso pentru 2019, atenția s-a mutat pe cel de-al doilea loc, momentan ocupat de Brendon Hartley.

Speculațiile s-au intensificat în ultimele săptămâni, fostul pilotul Red Bull junior, Alexander Albon fiind puternic indicat ca fiind următorul pilot STR, mai ales în urma faptului că pilotul Tailandez a ratat sesiunea de antrenamente de pre-sezon Formula E, unde acesta ar fi trebuit să apară alături de echipa Nissan e.dams alături de care acesta a semnat un contract pentru sezonul 2018/19.

Horner menține însă: „Nu este nimic fixat. Nimic mai mult decât specilație pentru moment, Albon este un pilot care a fost în programul de juniori Red Bull, este un pilot talentat. Asta ne definește pe noi. Nu este vorba de naționalitate ci de abilitatea de a aduce rezultate sub presiune la acest nivel.”

Albon, este pe locul doi în clasamentul Formula 2, în spatele lui George Russell dar în fața lui Lando Norris, ambii piloți menționați urmând să debuteze în F1 anul viitor pentru Williams și McLaren respectiv.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES