More

  Latest Posts

  Horner: Posibilitatea de a îl vedea pe Albon la Toro Rosso este nimic mai mult decât speculație pentru moment

  Șeful Red Bull, Christian Horner, spune că orice legătura dintre Alexander Albon și cel de-al doilea loc de la Toro Rosso F1 este nimic mai mult decât speculație.

  După anunțul care l-a confirmat pe Daniil Kvyat ca unul dintre piloții Toro Rosso pentru 2019, atenția s-a mutat pe cel de-al doilea loc, momentan ocupat de Brendon Hartley.

  Speculațiile s-au intensificat în ultimele săptămâni, fostul pilotul Red Bull junior, Alexander Albon fiind puternic indicat ca fiind următorul pilot STR, mai ales în urma faptului că pilotul Tailandez a ratat sesiunea de antrenamente de pre-sezon Formula E, unde acesta ar fi trebuit să apară alături de echipa Nissan e.dams alături de care acesta a semnat un contract pentru sezonul 2018/19.

  Horner menține însă: „Nu este nimic fixat. Nimic mai mult decât specilație pentru moment, Albon este un pilot care a fost în programul de juniori Red Bull, este un pilot talentat. Asta ne definește pe noi. Nu este vorba de naționalitate ci de abilitatea de a aduce rezultate sub presiune la acest nivel.”

  Albon, este pe locul doi în clasamentul Formula 2, în spatele lui George Russell dar în fața lui Lando Norris, ambii piloți menționați urmând să debuteze în F1 anul viitor pentru Williams și McLaren respectiv.

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss