More

  Latest Posts

  Horner: Ocon „norocos că a scăpat” doar cu o împingere din partea lui Verstappen

  Șeful Red Bull F1, Christian Horner, este de părere că Esteban Ocon a fost „norocos că a scăpat doar cu o împingere” din partea lui Max Verstappen în interacțiunea tensionată de după acroșajul din timpul cursei din Brazilia.

  Verstappen a pierdut șefia cursei în turul 44 când a fost învârtit de Ocon, pilotul Force India încercând să revină în turul prim.

  Accidentul i-a cauzat probleme majore la podea lui Verstappen, dar, cu toate acestea, pilotul Olandez a reușit să își păstreze poziția a doua, terminând cursa la o secundă și jumătate în spatele lui Lewis Hamilton.

  Imediat după cursă, Verstappen la confruntat, și l-a împins agresiv pe Ocon în fața staff-ului FIA, aceștia intervenind în timpul perioadei de cântărire a piloților de după cursă.

  „Cred că Max a fost destul de reținut, l-a costat o victorie de Grand Prix,” spune Christian Horner pentru Sky Sports F1.

  „A condus cât a putut de bine, cu o mașină avariată – Esteban a fost norocos că a scăpat doar cu o împingere să fiu sincer.

  „Emoțiile sunt elevate și i-am spus că trebuie să se mențină sub control în turul de cooldown.

  „A pierdut o victorie fără să fie în nici un fel vina sa.”

  Horner a mai adăugat că nu poate înțelege la ce s-a gândit Ocon înaintea săvârșirii atacului întârziat din primul viraj.

  „Mașina din fruntea cursei te-a depășit cu un tur, ești într-un Force India, este clar că nu e cazul să faci lucruri de genul acesta, într-o mașină cu un tur în urma, mai ales roată la roată cu liderul.

  „La ce doamne s-a gândit Ocon, este de neînțeles. De ce doamne se întrece cu liderul?

  „Este la un tur în urmă, nu are ritmul necesar și și-a aruncat mașina pe interior. Nu are absolut nici un sens.”

  Photo-credit: Red Bull Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss