Latest Posts

Horner: Ocon „norocos că a scăpat” doar cu o împingere din partea lui Verstappen

Vizualizări: 12317

Șeful Red Bull F1, Christian Horner, este de părere că Esteban Ocon a fost „norocos că a scăpat doar cu o împingere” din partea lui Max Verstappen în interacțiunea tensionată de după acroșajul din timpul cursei din Brazilia.

Verstappen a pierdut șefia cursei în turul 44 când a fost învârtit de Ocon, pilotul Force India încercând să revină în turul prim.

Accidentul i-a cauzat probleme majore la podea lui Verstappen, dar, cu toate acestea, pilotul Olandez a reușit să își păstreze poziția a doua, terminând cursa la o secundă și jumătate în spatele lui Lewis Hamilton.

Imediat după cursă, Verstappen la confruntat, și l-a împins agresiv pe Ocon în fața staff-ului FIA, aceștia intervenind în timpul perioadei de cântărire a piloților de după cursă.

„Cred că Max a fost destul de reținut, l-a costat o victorie de Grand Prix,” spune Christian Horner pentru Sky Sports F1.

„A condus cât a putut de bine, cu o mașină avariată – Esteban a fost norocos că a scăpat doar cu o împingere să fiu sincer.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Emoțiile sunt elevate și i-am spus că trebuie să se mențină sub control în turul de cooldown.

„A pierdut o victorie fără să fie în nici un fel vina sa.”

Horner a mai adăugat că nu poate înțelege la ce s-a gândit Ocon înaintea săvârșirii atacului întârziat din primul viraj.

„Mașina din fruntea cursei te-a depășit cu un tur, ești într-un Force India, este clar că nu e cazul să faci lucruri de genul acesta, într-o mașină cu un tur în urma, mai ales roată la roată cu liderul.

„La ce doamne s-a gândit Ocon, este de neînțeles. De ce doamne se întrece cu liderul?

„Este la un tur în urmă, nu are ritmul necesar și și-a aruncat mașina pe interior. Nu are absolut nici un sens.”

Photo-credit: Red Bull Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss