Latest Posts

Horner: Mercedes „se apropie din ce în ce mai mult” de Red Bull și Ferrari.

Vizualizări: 13118

Christian Horner consideră că Mercedes AMG F1 este „din ce în ce mai aproape” de Red Bull Racing și Scuderia Ferrari în fruntea plutonului din Formula 1, după ce a înregistrat cel mai bun rezultat al sezonului în Franța.

Pilotul echipei Red Bull Racing, Max Verstappen, și-a mărit avansul în fruntea campionatului, obținând duminică a șaptea victorie a sezonului, profitând de accidentul lui Charles Leclerc în timp ce conducea. Dar în cursă, Mercedes AMG F1 și-a urcat ambele mașini pe podium pentru prima dată în acest sezon, Lewis Hamilton și George Russell terminând pe locurile doi, respectiv trei.

Horner, Mercedes

Lewis Hamilton s-a așezat pe locul doi în spatele lui Max Verstappen la reluarea cursei după perioada de safety car, dar a fost neputincios să lupte cu Red Bull Racing din cauza deficitului de viteză în linie dreaptă. Lewis Hamilton a trecut în cele din urmă linia de sosire la 10 secunde în spatele lui Max Verstappen la finalul cursei. Deși șeful Red Bull Racing, Christian Horner, nu a fost „special” surprins de viteza maximă a mașinilor Mercedes AMG F1, spunând că „nimic nu a ieșit în evidență în mod semnificativ pentru noi”, el a rămas încrezător că echipa rivală a făcut progrese în fața liderilor.

„Cu siguranță vorbeau despre șansele lor la începutul weekendului”, a declarat Christian Horner după cursa de la Paul Ricard. „Cred că, în cele din urmă, Max s-a simțit rezonabil de confortabil. Dar puteți vedea că ei se apropie din ce în ce mai mult, se apropie”. A glumit Christian Horner: „Am auzit că Toto Wolff a spus că vor lucra în timpul vacanței de vară pentru a îmbunătăți mașina, ceea ce ar fi, desigur, ilegal… Puteți vedea că se apropie din ce în ce mai mult”.

Se aștepta ca Mercedes AMG F1 să se descurce bine la Paul Ricard datorită suprafeței netede a circuitului și a unui traseu care părea să se potrivească mașinii Mercedes AMG F1 W13. Cu toate acestea, Lewis Hamilton a fost totuși la opt zecimi de secundă de Pole time-ul lui Charles Leclerc pentru Scuderia Ferrari, în timp ce George Russell nu a reușit să se claseze decât pe locul șase pe grilă, înainte ca ambii piloți să lupte în cursă.

Horner, Mercedes

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Toto Wolff, șeful Mercedes AMG F1, a declarat după cursă că echipa încă „nu are performanțe la mașină pe un singur tur și că ne lipsește performanța în etapele inițiale ale stintului” și că nu va exista un „glonț de argint” pentru a remedia aceste probleme, în timp ce merge în căutarea primei victorii din acest an. În urma victoriei lui Max Verstappen, avansul său în fruntea campionatului piloților a crescut la 63 de puncte, dar a recunoscut că diferența este mai mare decât ar trebui, având în vedere nivelul de performanță recent al Scuderia Ferrari, care a fost comparabil cu cel al Red Bull Racing.

Întrebat dacă ar contesta faptul că Scuderia Ferrari a avut cea mai rapidă mașină la Paul Ricard, Christian Horner a spus că este „imposibil de spus cu adevărat”. „În mod evident, Carlos Sainz a părut rapid, dar atunci el este pe o strategie de compensare cu pneul mediu, când alții sunt pe pneul tare”, a spus Christian Horner. „Cu siguranță au avut o mașină rapidă astăzi”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss