More

  Latest Posts

  Horner: Mercedes „se apropie din ce în ce mai mult” de Red Bull și Ferrari.

  Christian Horner consideră că Mercedes AMG F1 este „din ce în ce mai aproape” de Red Bull Racing și Scuderia Ferrari în fruntea plutonului din Formula 1, după ce a înregistrat cel mai bun rezultat al sezonului în Franța.

  Pilotul echipei Red Bull Racing, Max Verstappen, și-a mărit avansul în fruntea campionatului, obținând duminică a șaptea victorie a sezonului, profitând de accidentul lui Charles Leclerc în timp ce conducea. Dar în cursă, Mercedes AMG F1 și-a urcat ambele mașini pe podium pentru prima dată în acest sezon, Lewis Hamilton și George Russell terminând pe locurile doi, respectiv trei.

  Horner, Mercedes

  Lewis Hamilton s-a așezat pe locul doi în spatele lui Max Verstappen la reluarea cursei după perioada de safety car, dar a fost neputincios să lupte cu Red Bull Racing din cauza deficitului de viteză în linie dreaptă. Lewis Hamilton a trecut în cele din urmă linia de sosire la 10 secunde în spatele lui Max Verstappen la finalul cursei. Deși șeful Red Bull Racing, Christian Horner, nu a fost „special” surprins de viteza maximă a mașinilor Mercedes AMG F1, spunând că „nimic nu a ieșit în evidență în mod semnificativ pentru noi”, el a rămas încrezător că echipa rivală a făcut progrese în fața liderilor.

  „Cu siguranță vorbeau despre șansele lor la începutul weekendului”, a declarat Christian Horner după cursa de la Paul Ricard. „Cred că, în cele din urmă, Max s-a simțit rezonabil de confortabil. Dar puteți vedea că ei se apropie din ce în ce mai mult, se apropie”. A glumit Christian Horner: „Am auzit că Toto Wolff a spus că vor lucra în timpul vacanței de vară pentru a îmbunătăți mașina, ceea ce ar fi, desigur, ilegal… Puteți vedea că se apropie din ce în ce mai mult”.

  Se aștepta ca Mercedes AMG F1 să se descurce bine la Paul Ricard datorită suprafeței netede a circuitului și a unui traseu care părea să se potrivească mașinii Mercedes AMG F1 W13. Cu toate acestea, Lewis Hamilton a fost totuși la opt zecimi de secundă de Pole time-ul lui Charles Leclerc pentru Scuderia Ferrari, în timp ce George Russell nu a reușit să se claseze decât pe locul șase pe grilă, înainte ca ambii piloți să lupte în cursă.

  Horner, Mercedes

  Toto Wolff, șeful Mercedes AMG F1, a declarat după cursă că echipa încă „nu are performanțe la mașină pe un singur tur și că ne lipsește performanța în etapele inițiale ale stintului” și că nu va exista un „glonț de argint” pentru a remedia aceste probleme, în timp ce merge în căutarea primei victorii din acest an. În urma victoriei lui Max Verstappen, avansul său în fruntea campionatului piloților a crescut la 63 de puncte, dar a recunoscut că diferența este mai mare decât ar trebui, având în vedere nivelul de performanță recent al Scuderia Ferrari, care a fost comparabil cu cel al Red Bull Racing.

  Întrebat dacă ar contesta faptul că Scuderia Ferrari a avut cea mai rapidă mașină la Paul Ricard, Christian Horner a spus că este „imposibil de spus cu adevărat”. „În mod evident, Carlos Sainz a părut rapid, dar atunci el este pe o strategie de compensare cu pneul mediu, când alții sunt pe pneul tare”, a spus Christian Horner. „Cu siguranță au avut o mașină rapidă astăzi”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss