GP24 Media

LATEST POSTS

Horner își cere scuze după ce a primit un avertisment oficial pentru comentariile făcute în Qatar

Horner
Vizualizări: 11490

Directorul echipei Red Bull, Christian Horner, a primit un avertisment oficial din partea comisarilor de cursă pentru comentariile pe care le-a făcut în Marele Premiu inaugural al Qatarului.

Horner și-a cerut scuze pentru observațiile sale, care au venit după ce lui Max Verstappen i s-a aplicat o penalizare de cinci locuri pe grilă pentru o încălcare a steagului galben în timpul calificărilor.

Horner a încălcat Codul Sportiv Internațional al FIA după ce l-a descris pe oficialul care a fluturat steagul galben în cauză drept un „comisar necinstit”. El le-a spus comisarilor că reacția sa a fost „făcută sub presiunea competiției” atunci când vestea despre penalizarea pilotului său a apărut cu puțin timp înainte de cursă.

„Au fost făcute câteva comentarii, cred că în interviul nostru de mai devreme, în care m-ai întrebat despre triaj și aș dori să precizez că aceşti comisari fac o treabă minunată”, a spus Horner pentru Sky F1.

„Sunt voluntari și fac o treabă grozavă. Și frustrarea mea în ceea ce am exprimat mai devreme nu a fost la adresa lor, ci la o împrejurare. Deci, dacă vreo ofensă a fost luată de orice persoană, atunci, evident, îmi cer scuze pentru asta.”

Horner s-a oferit să pretindă acele scuze în persoană comisarului în cauză, despre care stewarzii au confirmat că și-a îndeplinit rolul în mod corect și, de asemenea, să participe la Programul Internațional de Comisari FIA 2022 la începutul lunii februarie.

“Frustrarea mea nu a fost cu un comisar individual”, a adăugat Horner. “A fost cu o situație. O mașină primește un singur galben, o mașină primește un galben dublu, așa că este o inconsecvența în asta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

“Putem învăța din asta, ca sport putem învăța din asta. Dar către toți comisarii de acolo: avem nevoie de voi, credem că faceţi o treabă minunată. Și scuze dacă a fost interpretată vreo ofensă.”

În ciuda penalizării – și a frustrării șefului său de echipă – Verstappen și-a revenit pentru a termina pe locul doi în Qatar și a stabilit cel mai rapid tur al cursei.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

Sursa: Formula 1
Photocredit: Formula 1
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES