More

  Latest Posts

  Horner își cere scuze după ce a primit un avertisment oficial pentru comentariile făcute în Qatar

  Directorul echipei Red Bull, Christian Horner, a primit un avertisment oficial din partea comisarilor de cursă pentru comentariile pe care le-a făcut în Marele Premiu inaugural al Qatarului.

  Horner și-a cerut scuze pentru observațiile sale, care au venit după ce lui Max Verstappen i s-a aplicat o penalizare de cinci locuri pe grilă pentru o încălcare a steagului galben în timpul calificărilor.

  Horner a încălcat Codul Sportiv Internațional al FIA după ce l-a descris pe oficialul care a fluturat steagul galben în cauză drept un „comisar necinstit”. El le-a spus comisarilor că reacția sa a fost „făcută sub presiunea competiției” atunci când vestea despre penalizarea pilotului său a apărut cu puțin timp înainte de cursă.

  „Au fost făcute câteva comentarii, cred că în interviul nostru de mai devreme, în care m-ai întrebat despre triaj și aș dori să precizez că aceşti comisari fac o treabă minunată”, a spus Horner pentru Sky F1.

  „Sunt voluntari și fac o treabă grozavă. Și frustrarea mea în ceea ce am exprimat mai devreme nu a fost la adresa lor, ci la o împrejurare. Deci, dacă vreo ofensă a fost luată de orice persoană, atunci, evident, îmi cer scuze pentru asta.”

  Horner s-a oferit să pretindă acele scuze în persoană comisarului în cauză, despre care stewarzii au confirmat că și-a îndeplinit rolul în mod corect și, de asemenea, să participe la Programul Internațional de Comisari FIA 2022 la începutul lunii februarie.

  “Frustrarea mea nu a fost cu un comisar individual”, a adăugat Horner. “A fost cu o situație. O mașină primește un singur galben, o mașină primește un galben dublu, așa că este o inconsecvența în asta.

  “Putem învăța din asta, ca sport putem învăța din asta. Dar către toți comisarii de acolo: avem nevoie de voi, credem că faceţi o treabă minunată. Și scuze dacă a fost interpretată vreo ofensă.”

  În ciuda penalizării – și a frustrării șefului său de echipă – Verstappen și-a revenit pentru a termina pe locul doi în Qatar și a stabilit cel mai rapid tur al cursei.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss