More

  Latest Posts

  Horner ignoră zvonurile privind plecarea lui Max Verstappen la Mercedes

   

  Cu puțin mai mult de o lună înainte de startul noului sezon din Formula 1, bursa zvonurilor privind eventuale permutări pentru 2022 au început deja. Cu toate că Lewis Hamilton și Valtteri Bottas și-au confirmat locurile la Mercedes pentru 2021, contractele acestora vor expira la finalul anului.

  Astfel, numeroase nume din grila actuală a Formulei 1 sunt în radarul acestor zvonuri, iar unul dintre acestea este cel al lui Max Verstappen. Olandezul, aflat la startul celui de-al șaptelea sezon în Formula 1, ar putea pleca la Mercedes dacă Red Bull Racing nu va performa anul acesta.

  Conform unor zvonuri din paddock, Verstappen are o clauză inserată în contract care îi permite să plece de la Red Bull Racing dacă monopostul echipei austriece nu este suficient de competitiv. Despre situația olandezului a discutat și Christian Horner, într-un interviu acordat pentru Autosport.

  “Cred că suntem deja de destulă vreme implicați în Formula 1 pentru a fi îngrijorați de asemenea zvonuri și de ceea ce fac ceilalți. Cel mai important lucru în acest moment este să ne concentrăm asupra a ceea ce avem noi de făcut. Este important atât pentru noi, cât și pentru Max. Trebuie să lucrăm în jurul potențialului deja existent. Acesta este obiectivul nostru.” a declarat Horner.

  “Nu prea dau doi bani pe speculații. Noi trebuie să controlăm lucrurile pe care le avem la dispoziția noastră și trebuie să ne maximizăm propria performanță. Cam acesta este obiectivul principal pentru noul sezon.” a încheiat oficialul echipei Red Bull Racing.

  Aceste declarații vin la doar o zi distanță după lansarea monopostului RB16B cu care Red Bull Racing va ataca noul sezon din Formula 1. Pentru 2021, echipa austriacă va miza pe Max Verstappen și Sergio Perez.

   

  Sursa: Planet F1
  Photocredit: Coupa

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Planet F1

  Latest Posts

  Don't Miss