Latest Posts

Horner: Gasly nu are usa închisă la Red Bull

Vizualizări: 9874

Christian Horner spune că Pierre Gasly s-ar putea întoarce la Red Bull în viitor, pentru că, dacă nu ar crede acest lucru, nu l-ar fi păstrat la Toro Rosso.

Gasly a fost promovat la Red Bull înaintea acestui sezon, dar s-a întors la Toro Rosso după pauza de vara.

Totuși, francezul a acceptat provocare, punctând în cinci din cele opt curse, inclusiv locul secund la Marele Premiu al Braziliei.

Impresionat de performanțele pilotului, Horner insistă că ușa Red Bull nu este închisă pentru Gasly.
„Dacă nu credeam că era un candidat pentru noi, l-am fi eliberat de contract”, a spus șeful echipei Red Bull.

„Dar, în mod evident, încă credem în talentul său și de aceea l-am păstrat în cadrul grupului.”
„Este minunat să-l vezi să obțină primul podium, așa că este o zi fantastică pentru Red Bull. Sperăm că această încredere va continua să crească. ”

Sursa: Fabian Zarva, GP24 Author
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fabian Zarva, GP24 Author

Latest Posts

Don't Miss