Latest Posts

Horner: Dublu DNF în Bahrain este “cel mai mare coșmar” al echipei Red Bull Racing.

Vizualizări: 12202

Șeful echipei de Formula 1, Red Bull Racing, Christian Horner, a declarat că a văzut că atât Max Verstappen, cât și Sergio Perez au abandonat în ultimele tururi ale Marelui Premiu al Bahrainului a fost “cel mai mare coșmar” al echipei.

Max Verstappen a părut mulțumit să ocupe locul al doilea în spatele câștigătorului de la Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, în timp ce Sergio Perez s-a menținut pe locul al patrulea în lupta cu pilotul Mercedes AMG F1, Lewis Hamilton. Dar cu două tururi înainte de final, Max Verstappen a încetinit dramatic și a intrat la boxe după ce a suferit ceea ce a crezut că sunt probleme cu bateria.

Horner

În ultimul tur, ghinionul l-a lovit și pe Sergio Perez, deoarece motorul său a gripat la virajul 1, ceea ce a blocat puntea spate și l-a făcut pe mexican să se învârtă. Acest lucru a costat Red Bull Racing 30 de puncte, în timp ce a oferit echipa Scuderia Ferrari un rezultat de 1-2 și, de asemenea, i-a oferit rivalului acerb Mercedes AMG F1 mai multe puncte decât se aștepta, cu locurile trei și patru pentru Lewis Hamilton și George Russell.

Christian Horner a recunoscut că dubla retragere târzie a fost „brutală”, numind-o „cel mai rău coșmar al unei echipe”. „Nu-mi amintesc ultima dată când ni s-a întâmplat așa ceva, dar, evident, este cel mai rău coșmar al tău”, a spus Horner. „Este extrem de dezamăgitor, nu doar să pierzi un podium cu Max Verstappen, dar în ultimul tur să pierzi un podium și cu Checo”. Vorbind pentru Sky, el a adăugat: „Un final brutal, acea cursă pentru noi. Ceea ce părea a fi o recoltă decentă de puncte s-a evaporat brusc în ultimele două tururi acolo”.

Horner

Echipa Red Bull Racing îi suspectează pe Max Verstappen și pe Sergio Perez s-au lovit amândoi de o problemă similară la pompa de combustibil, ceea ce a însemnat că motorul cu combustie Honda nu a putut fi alimentat cu cantitatea de combustibil rămasă în mașină. „Trebuie doar să recuperăm mașinile, să demontăm sistemul de combustibil și să înțelegem, pentru că știm că combustibilul a fost acolo. Este frustrant”, a adăugat Horner. „Trebuie doar să ne ocupăm de această problemă și să luptăm weekendul viitor”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În pofida suferinței, Horner s-a declarat încurajat de performanța al echipei Red Bull Racing din Bahrain, care o pregătește bine pentru restul sezonului. „Cred că partea pozitivă pentru noi este că am avut o mașină foarte competitivă, nu cred că am avut destul de mult ritmul lui Charles Leclerc astăzi, dar a fost o cursă grozavă între Max Verstappen și Charles Leclerc”, a spus el. „Ne-am luptat pentru victorie în diferite momente ale cursei. Este un sezon lung, foarte lung, 23 de curse. Vom lăsa asta în urmă și ne vom ocupa de următorul eveniment”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss