More

  Latest Posts

  Horner: Dublu DNF în Bahrain este “cel mai mare coșmar” al echipei Red Bull Racing.

  Șeful echipei de Formula 1, Red Bull Racing, Christian Horner, a declarat că a văzut că atât Max Verstappen, cât și Sergio Perez au abandonat în ultimele tururi ale Marelui Premiu al Bahrainului a fost “cel mai mare coșmar” al echipei.

  Max Verstappen a părut mulțumit să ocupe locul al doilea în spatele câștigătorului de la Scuderia Ferrari, Charles Leclerc, în timp ce Sergio Perez s-a menținut pe locul al patrulea în lupta cu pilotul Mercedes AMG F1, Lewis Hamilton. Dar cu două tururi înainte de final, Max Verstappen a încetinit dramatic și a intrat la boxe după ce a suferit ceea ce a crezut că sunt probleme cu bateria.

  Horner

  În ultimul tur, ghinionul l-a lovit și pe Sergio Perez, deoarece motorul său a gripat la virajul 1, ceea ce a blocat puntea spate și l-a făcut pe mexican să se învârtă. Acest lucru a costat Red Bull Racing 30 de puncte, în timp ce a oferit echipa Scuderia Ferrari un rezultat de 1-2 și, de asemenea, i-a oferit rivalului acerb Mercedes AMG F1 mai multe puncte decât se aștepta, cu locurile trei și patru pentru Lewis Hamilton și George Russell.

  Christian Horner a recunoscut că dubla retragere târzie a fost „brutală”, numind-o „cel mai rău coșmar al unei echipe”. „Nu-mi amintesc ultima dată când ni s-a întâmplat așa ceva, dar, evident, este cel mai rău coșmar al tău”, a spus Horner. „Este extrem de dezamăgitor, nu doar să pierzi un podium cu Max Verstappen, dar în ultimul tur să pierzi un podium și cu Checo”. Vorbind pentru Sky, el a adăugat: „Un final brutal, acea cursă pentru noi. Ceea ce părea a fi o recoltă decentă de puncte s-a evaporat brusc în ultimele două tururi acolo”.

  Horner

  Echipa Red Bull Racing îi suspectează pe Max Verstappen și pe Sergio Perez s-au lovit amândoi de o problemă similară la pompa de combustibil, ceea ce a însemnat că motorul cu combustie Honda nu a putut fi alimentat cu cantitatea de combustibil rămasă în mașină. „Trebuie doar să recuperăm mașinile, să demontăm sistemul de combustibil și să înțelegem, pentru că știm că combustibilul a fost acolo. Este frustrant”, a adăugat Horner. „Trebuie doar să ne ocupăm de această problemă și să luptăm weekendul viitor”.

  În pofida suferinței, Horner s-a declarat încurajat de performanța al echipei Red Bull Racing din Bahrain, care o pregătește bine pentru restul sezonului. „Cred că partea pozitivă pentru noi este că am avut o mașină foarte competitivă, nu cred că am avut destul de mult ritmul lui Charles Leclerc astăzi, dar a fost o cursă grozavă între Max Verstappen și Charles Leclerc”, a spus el. „Ne-am luptat pentru victorie în diferite momente ale cursei. Este un sezon lung, foarte lung, 23 de curse. Vom lăsa asta în urmă și ne vom ocupa de următorul eveniment”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Formula 1 Fans Romania


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss