More

  Latest Posts

  Horner crede că sistemul DAS l-a ajutat pe Hamilton la restart

  Șeful echipei Red Bull, Christian Horner crede că sistemul DAS le-a oferit celor de la Mercedes un avantaj crucial, la finalul GP-ului Eifel. În timpul Safety Car-ului de la sfârșitul cursei de la Nurburgring, atât Lewis Hamilton cât și Max Verstappen au avut probleme cu viteza cu care mergea acesta, deoarece la viteze mici este foarte greu să menții pneurile la o temperatură optimă.

  Restartul (cu 11 tururi rămase de parcurs) a însemnat o ultimă șansă pentru Verstappen să îl întreacă pe britanic, dar pilotul Mercedes a avut un avantaj și s-a folosit de acesta. Horner spune că sistemul DAS a fost conceput ca un ajutor pentru a aduce pneurile din față la temperatura bună, iar în astfel de situații, face cu adevărat diferența.

  „Cred că deoarece Safety Car-ul a așteptat prea mult recompactarea plutonului, și a mers cu o viteză foarte mică, a creat o problemă în ceea ce privește temperatura pneurilor. Și mai consider că sistemul DAS i-a ajutat pe cei de la Mercedes să gestioneze mai bine situația decât am făcut-o noi.”

  „Restartul a fost mai complicat, Max s-a descurcat bine, și apoi a fost destul de simplu până la final. A avut o performanță bună și a reușit să obțină și punctul bonus. Și la un moment dat Lewis și Max erau cu 50 de secunde înaintea lui Ricciardo (P3) și se pregăteau să îl întreacă cu un tur pe cel de pe 4.”

  „Pare că am făcut un progres weekend-ul acesta. Ne-am apropiat mai mult de Mercedes aici. Ne bucuram de locul 2, în mod clar.”

  „Pe primul sector am fost cei mai buni, în timp ce, pe sectorul 3 am fost mai slabi. Dar în general a fost un weekend reușit.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss