More

  Latest Posts

  Horner crede că Russell a fost chemat la Mercedes cu un scop

  Mercedes a negat orice zvon care spunea că, faptul că George Russell a fost chemat să îl înlocuiască pe Hamilton în Marele Premiu al Sakhir-ului, ar avea vreun impact asupra contractului campionului, sau asupra lui Valtteri Bottas.

  Cei de la Mercedes i-au oferit lui Russell monopostul W11, în penultimul Grand Prix al sezonului, doar ca să îi țină locul lui Hamilton, cât timp acesta se reface după infecția cu noul coronavirus. În orice caz, tânărul britanic de la Williams, a demonstrat deja de ce este capabil. El a impus ritmul în două din cele 3 sesiuni de antrenament, invingandu-i pe Max Verstappen și Valtteri Bottas.

  Mercedes susține în continuare că acest GP, nu reprezintă o competiție pentru un loc în echipă, iar Toto Wolff insistă să ne reamintească că actuala distribuție nu se va schimba în 2021. Cu toate acestea, Hamilton nu a semnat încă un contract pentru anul viitor, iar testul pozitiv, a amânat și mai mult momentul.

  Horner crede că un rezultat bun din partea lui Russell, i-ar face pe cei de la Mercedes să-și reconsidere opțiunile: „George cunoaște funcțiile monopostului, cred. A mai fost pilot de teste, pentru ei, înainte, deci cunoaște multă lume deja. Și este vorba și despre cel mai bun monopost de pe grilă, la ora actuală.”

  „A câștigat multe curse anul acesta (monopostul). E o oportunitate incredibilă pentru Russell și sunt sigur că va profita de ea la maxim. Îl pune în luptă directă cu Valtteri. Sunt sigur că Toto se va folosi de asta ca să negocieze contractul cu Lewis. Deci va fi fascinant să vedem ce se va întâmpla și totodată să avem un alt tânăr pilot, care are ocazia să se afirme.”

  Sursa: Formula 1 World Championship

  Photocredit: Formula 1 World Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss