GP24 Media

LATEST POSTS

Horner crede că Russell a fost chemat la Mercedes cu un scop

Vizualizări: 10122

Mercedes a negat orice zvon care spunea că, faptul că George Russell a fost chemat să îl înlocuiască pe Hamilton în Marele Premiu al Sakhir-ului, ar avea vreun impact asupra contractului campionului, sau asupra lui Valtteri Bottas.

Cei de la Mercedes i-au oferit lui Russell monopostul W11, în penultimul Grand Prix al sezonului, doar ca să îi țină locul lui Hamilton, cât timp acesta se reface după infecția cu noul coronavirus. În orice caz, tânărul britanic de la Williams, a demonstrat deja de ce este capabil. El a impus ritmul în două din cele 3 sesiuni de antrenament, invingandu-i pe Max Verstappen și Valtteri Bottas.

Mercedes susține în continuare că acest GP, nu reprezintă o competiție pentru un loc în echipă, iar Toto Wolff insistă să ne reamintească că actuala distribuție nu se va schimba în 2021. Cu toate acestea, Hamilton nu a semnat încă un contract pentru anul viitor, iar testul pozitiv, a amânat și mai mult momentul.

Horner crede că un rezultat bun din partea lui Russell, i-ar face pe cei de la Mercedes să-și reconsidere opțiunile: „George cunoaște funcțiile monopostului, cred. A mai fost pilot de teste, pentru ei, înainte, deci cunoaște multă lume deja. Și este vorba și despre cel mai bun monopost de pe grilă, la ora actuală.”

„A câștigat multe curse anul acesta (monopostul). E o oportunitate incredibilă pentru Russell și sunt sigur că va profita de ea la maxim. Îl pune în luptă directă cu Valtteri. Sunt sigur că Toto se va folosi de asta ca să negocieze contractul cu Lewis. Deci va fi fascinant să vedem ce se va întâmpla și totodată să avem un alt tânăr pilot, care are ocazia să se afirme.”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES