GP24 Media

LATEST POSTS

Horner: Albon are două opțiuni pentru anul viitor

Vizualizări: 15044

Directorul echipei Red Bull, Christian Horner spune că Alex Albon are doar două opțiuni pentru 2021 – să-și păstreze locul în echipă, sau să rămână pe din afară. Această declarație demonstrează faptul că, nu există nicio șansă pentru Albon să fie trimis la AlphaTauri, dacă nu se descurcă la Red Bull, așa cum s-a întâmplat în trecut cu Daniil Kvyat și Pierre Gasly.

Prezența lui Gasly în padoc, anul viitor, a fost deja confirmată de cei de la Alpha Tauri, urmând ca Yuki Tsunoda (susținut de Honda), să ocupe celalat loc. Albon în schimb, se luptă cu Sergio Perez, iar Honer a anunțat că o decizie clară se va lua după ultima etapă, din Abu Dhabi.

„Nu cred că face parte din planurile lui Franz (Tost) pe viitor”, a spus Horner despre Alex Albon. „Deci totul se rezumă la un loc la Red Bull, sau niciun loc. Noi îi oferim oportunitatea. Mai are două curse, s-a descurcat bine în etapă trecută, a luat cel de-al doilea podium din cariera lui. Acum a avut două antrenamente bune și mai are două weekend-uri ca să demonsreze că e persoana potrivită care să fie alături de Max în 2021.”

„Noi îi oferim tot sprijinul posibil ca să își atingă obiectivul. Nu am luat prea mult în calcul ideea că ar putea rămâne pe din afară. Deci la finalul anului, vom evalua toate opțiunile. El are un aranjament pe termen lung, ca orice alt pilot care se alătură programului Red Bull. Deci noi ne concentrăm acum să îi oferim oportunitatea de a demonstra că progresează, plecând de la podiumul de săptămâna trecută.”

„Cred că trebuie să privim evoluția lui Max din ultimii ani”, a spus Horner. „Dacă te uiți la performanțele lui Max din calificări, Albon este mai aproape, decât a fost Pierre, anul trecut. Și noi conștientizăm că am avut câteva probleme cu monopostul, care i-au făcut viața puțin mai grea (lui Albon). Dar le-am rezolvat. Deci avem încredere că o să înceapă să progreseze. Dar e greu să te lupți împotriva lui Max, el este printre cei mai puternici piloți din actuala distribuție din F1. Cred că în acest moment, oricărui pilot i-ar fi greu să se lupte cu el (Max).”

Sursa: Formula 1 World Championship
Photocredit: Formula 1 World Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES