More

  Latest Posts

  Honda vor revizui pachetul de motorizare F1 2019 pentru că este „prea agresiv”

  Pachetul de motorizare Formula 1 al celor de la Honda a fost puțin „prea agresiv” în perioada de testare de pre-sezon iar producătorul Japonez plănuiește să rezolve această problemă înaintea Marelui Premiu al Australiei.

  Șeful echipei Red Bull, Christian Horner, a lăudat noul pachet oferit de cei de la Hodna la începutul perioadei de testare de la Barcelona, cu cei de la Honda afirmând că performanța nu a venit la costul fiabilității.

  Nici una dintre cele două echipe Honda nu a avut parte de probleme majore în Spania, dar, directorul thenic Honda, Toyoharu Watanabe, a admis faptul că a fost puțin îngrijorat de câteva ori în perioada în care cele două echipe s-au familiarizat cu noul produs.

  „Nu avem nici o problemă serioasă cu actualul produs, dar am găsit unele mici probleme legate de faptul că pachetul este prea agresiv,” spune Tanabe.

  „Forma este puțin prea agresivă, deci va trebui să o schimbăm puțin. Nu este o problemă majoră.”

  Cei de la Honda au aplicat unele rezolvări pentru problemă direct la circuit dar vor schimba deisgn-ul înapoi la fabrică cu o contramăsură permanentă la timp pentru primul mare premiu al anului din Australia pe 17 Martie.

  Până acum nu este nimic serios,” spune Tanabe. „Vom fi pregătiți pentru prima cursă, în ciuda lucrurilor de care trebuie să ne ocumpăm.”

  Foto-credit: Red Bull Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss