GP24 Media

LATEST POSTS

Honda vor revizui pachetul de motorizare F1 2019 pentru că este „prea agresiv”

Vizualizări: 9468

Pachetul de motorizare Formula 1 al celor de la Honda a fost puțin „prea agresiv” în perioada de testare de pre-sezon iar producătorul Japonez plănuiește să rezolve această problemă înaintea Marelui Premiu al Australiei.

Șeful echipei Red Bull, Christian Horner, a lăudat noul pachet oferit de cei de la Hodna la începutul perioadei de testare de la Barcelona, cu cei de la Honda afirmând că performanța nu a venit la costul fiabilității.

Nici una dintre cele două echipe Honda nu a avut parte de probleme majore în Spania, dar, directorul thenic Honda, Toyoharu Watanabe, a admis faptul că a fost puțin îngrijorat de câteva ori în perioada în care cele două echipe s-au familiarizat cu noul produs.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

„Nu avem nici o problemă serioasă cu actualul produs, dar am găsit unele mici probleme legate de faptul că pachetul este prea agresiv,” spune Tanabe.

„Forma este puțin prea agresivă, deci va trebui să o schimbăm puțin. Nu este o problemă majoră.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Cei de la Honda au aplicat unele rezolvări pentru problemă direct la circuit dar vor schimba deisgn-ul înapoi la fabrică cu o contramăsură permanentă la timp pentru primul mare premiu al anului din Australia pe 17 Martie.

Până acum nu este nimic serios,” spune Tanabe. „Vom fi pregătiți pentru prima cursă, în ciuda lucrurilor de care trebuie să ne ocumpăm.”

Foto-credit: Red Bull Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES