Latest Posts

Honda vor revizui pachetul de motorizare F1 2019 pentru că este „prea agresiv”

Vizualizări: 9828

Pachetul de motorizare Formula 1 al celor de la Honda a fost puțin „prea agresiv” în perioada de testare de pre-sezon iar producătorul Japonez plănuiește să rezolve această problemă înaintea Marelui Premiu al Australiei.

Șeful echipei Red Bull, Christian Horner, a lăudat noul pachet oferit de cei de la Hodna la începutul perioadei de testare de la Barcelona, cu cei de la Honda afirmând că performanța nu a venit la costul fiabilității.

Nici una dintre cele două echipe Honda nu a avut parte de probleme majore în Spania, dar, directorul thenic Honda, Toyoharu Watanabe, a admis faptul că a fost puțin îngrijorat de câteva ori în perioada în care cele două echipe s-au familiarizat cu noul produs.

„Nu avem nici o problemă serioasă cu actualul produs, dar am găsit unele mici probleme legate de faptul că pachetul este prea agresiv,” spune Tanabe.

„Forma este puțin prea agresivă, deci va trebui să o schimbăm puțin. Nu este o problemă majoră.”

Cei de la Honda au aplicat unele rezolvări pentru problemă direct la circuit dar vor schimba deisgn-ul înapoi la fabrică cu o contramăsură permanentă la timp pentru primul mare premiu al anului din Australia pe 17 Martie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Până acum nu este nimic serios,” spune Tanabe. „Vom fi pregătiți pentru prima cursă, în ciuda lucrurilor de care trebuie să ne ocumpăm.”

Foto-credit: Red Bull Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss