More

  Latest Posts

  Honda va folosi versiunea veche de motorizare la Sochi


  1d342804aa22660b6b8a4d177b3fbe15Site-ul www.autosport.com anunță că niponii de la Honda vor reveni la versiunea motorului de dinainte de Marele Premiu al Rusiei, asta în ciuda reacțiilor pozitive primite.

  În așteptarea GP-ului de casă, ce va avea loc săptămâna viitoare la Suzuka, japonezii de la Honda au testat o nouă motorizare în cadrul antrenamentelor desfășurate vineri în Rusia. Cei de la Toro Rosso, ale căror monoposturi sunt propulsate de motoarele asiaticilor, au fost mulțumiți de comportamentul noului motor, însă contrar acestui fapt, Honda a anuțat că va reveni la vechile specificații. Unul din motive este acela că vechiul ”powerunit”  este mai ușor de ajustat, potrivindu-se totodată și cu șasiul mașinii.

  ”După ce am studiat toți parametrii motoarelor după antrenamentele de vineri, ne-am dat seama că, deși performanțele arătau îmbucurător, încă mai există aspecte ce trebuie îmbunătățite, în special în ceea ce privește prinderea de șasiu.” a declarat Toyoharu Tanabe, directorul tehnic al Honda pentru autosport.com

   

  sursa foto: www.autosport.com

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss