Latest Posts

Honda va folosi versiunea veche de motorizare la Sochi

Vizualizări: 10033

Honda va folosi versiunea veche de motorizare la SochiSite-ul www.autosport.com anunță că niponii de la Honda vor reveni la versiunea motorului de dinainte de Marele Premiu al Rusiei, asta în ciuda reacțiilor pozitive primite.

În așteptarea GP-ului de casă, ce va avea loc săptămâna viitoare la Suzuka, japonezii de la Honda au testat o nouă motorizare în cadrul antrenamentelor desfășurate vineri în Rusia. Cei de la Toro Rosso, ale căror monoposturi sunt propulsate de motoarele asiaticilor, au fost mulțumiți de comportamentul noului motor, însă contrar acestui fapt, Honda a anuțat că va reveni la vechile specificații. Unul din motive este acela că vechiul ”powerunit”  este mai ușor de ajustat, potrivindu-se totodată și cu șasiul mașinii.

”După ce am studiat toți parametrii motoarelor după antrenamentele de vineri, ne-am dat seama că, deși performanțele arătau îmbucurător, încă mai există aspecte ce trebuie îmbunătățite, în special în ceea ce privește prinderea de șasiu.” a declarat Toyoharu Tanabe, directorul tehnic al Honda pentru autosport.com

 

sursa foto: www.autosport.com

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss