Latest Posts

Honda țintește titlul mondial în 2021

Vizualizări: 15508

 

Cel de-al treilea sezon al colaborării dintre Red Bull Racing și Honda va fi ultima oportunitate pentru motoristul japonez de a-și trece în palmares un titlu mondial la revenirea lor în Formula 1.

Honda s-a întors în Formula 1 în 2015 alături de McLaren. După o colaborare foarte dificilă pe parcursul a trei sezoane complet nereușite, motoristul japonez a plecat înspre grupul Red Bull. Astfel, începând cu 2018, ei au motorizat-o pe Toro Rosso, devenită între timp Alpha Tauri, iar din 2019 sunt alături de Red Bull Racing.

Alături de Red Bull Racing, ei au cunoscut consacrarea fiind în ambele sezoane ocupanți ai locului secund după Mercedes. Totodată, grație lui Max Verstappen, Honda și-a adjudecat și câteva victorii, cinci la număr.

Pentru 2021, ultimul an al colaborării directe dintre Red Bull Racing și Honda, motoristul japonez și-a propus titlul mondial. “Încă nu ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a fi campioni mondiali.” a declarat Masashi Yamamoto, coordonatorul programului Honda în Formula 1.

“Cursele sunt pasiunea noastră și nu sunt mulțumiți până nu ne atingem obiectivul propus, titlul mondial. Astfel, ne-am propus să aducem motorul din 2022 în 2021. Vom munci din greu în acest ultim an în Formula 1.” a încheiat oficialul japonez.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Red Bull Racing și-a prezentat ieri monopostul RB16B cu care va încerca să redevină campioni mondiali după o pauză de opt ani. Echipa austriacă își va construi propriile motoare după ce au ajuns la o înțelegere cu Honda pentru a folosi tehnologia lor de dezvoltare. Red Bull Racing se va baza în 2021 pe serviciile lui Max Verstappen și Sergio Perez.

 

 

Sursa: Grand Px
Photocredit: Grand Px
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Grand Px

Latest Posts

Don't Miss