Latest Posts

Honda se retrage din F1 la finalul sezonului următor

Vizualizări: 10706

Red Bull și Alpha Tauri sunt în căutarea unui nou distribuitor de power-unit, după anunțul șoc al celor de la Honda- se vor retrage din Marele Circ la finalul lui 2021. Producătorul japonez s-a întors în Formula 1 în 2015 cu McLaren. Au avut însă, un parteneriat dificil și fară succes, ceea ce a determinat mutarea la Toro Rosso în 2018, înaintea colaborării cu Red Bull, cu un an mai târziu.

Cu cele două echipe, Honda a obținut 5 victorii în curse, în cei doi ani de parteneriat cu familia Red Bull. Cu toate acestea, constructorul nipon, a decis ca la încheierea contractului, se retragă din sport. Asta va lăsa Formula 1 pe mâinile a trei distribuitori- Mercedes, Ferrari și Renault.

 

Conform noilor reguli, Renault va fi obligat asigure motoare atât pentru Alpha Tauri cât și pentru Red Bull- deși este cunoscut faptul au avut o colaborare tumultoasă în trecut- deoarece au cei mai puțini clienți. Dar echipele pot îi convingă pe cei de la Mercedes sau Ferrari o facă.

Familia Red Bull a semnat recent noul Acord Concord, asta legandu-i de Formula 1 până în 2025.

Honda se retrage din F1 la finalul sezonului următor

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

https://gp24.ro

Latest Posts

Don't Miss