More

  Latest Posts

  Honda se retrage din F1 la finalul sezonului următor

  Red Bull și Alpha Tauri sunt în căutarea unui nou distribuitor de power-unit, după anunțul șoc al celor de la Honda- se vor retrage din Marele Circ la finalul lui 2021. Producătorul japonez s-a întors în Formula 1 în 2015 cu McLaren. Au avut însă, un parteneriat dificil și fară succes, ceea ce a determinat mutarea la Toro Rosso în 2018, înaintea colaborării cu Red Bull, cu un an mai târziu.

  Cu cele două echipe, Honda a obținut 5 victorii în curse, în cei doi ani de parteneriat cu familia Red Bull. Cu toate acestea, constructorul nipon, a decis ca la încheierea contractului, se retragă din sport. Asta va lăsa Formula 1 pe mâinile a trei distribuitori- Mercedes, Ferrari și Renault.

   

  Conform noilor reguli, Renault va fi obligat asigure motoare atât pentru Alpha Tauri cât și pentru Red Bull- deși este cunoscut faptul au avut o colaborare tumultoasă în trecut- deoarece au cei mai puțini clienți. Dar echipele pot îi convingă pe cei de la Mercedes sau Ferrari o facă.

  Familia Red Bull a semnat recent noul Acord Concord, asta legandu-i de Formula 1 până în 2025.

  honda 2

  Sursa: http://gp24.ro

  Photocredit: http://gp24.ro


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss