Latest Posts

Honda: Relația cu Verstappen din F1 este ca și una cu un Senna tânăr

Vizualizări: 11649

Șeful Honda de la Formula 1 spune că relația lui Max Verstappen cu compania este ca și cum l-ar fi văzut pe tânărul Ayrton Senna. Verstappen a încheiat podiumul Honda și a câștigat etape în 2019, primul an al noului său parteneriat cu Red Bull și a lăudat producătorul în mod regulat pe tot parcursul sezonului.

De asemenea, el a arătat către insigna Honda de pe costumul său de curse când a urcat pe podium la Marele Premiu al Austriei, scena primei victorii Fonda din Honda în 13 ani. Cele trei victorii ale lui Verstappen în 2019 l-au mutat deja la nivel cu Keke Rosberg și Gerhard Berger pe lista câștigătorilor Honda.

Această listă este câștigată de triplul campion mondial Senna, care a câștigat 32 de Grand Prix-uri și trei titluri mondiale între 1987 și 1992, folosind motoarele Honda.

Honda: Relația cu Verstappen din F1 este ca și una cu un Senna tânăr

Directorul Honda, Fash Masashi Yamamoto, a declarat: „Ca Honda, îl vedem ca fiind un factor foarte important pentru proiectul Honda.” Este tânăr, dar condusul lui este într-adevăr impresionant. „E ca și cum ai vedea un Senna mai tânăr, cu relația sa cu Honda.” Max poate acordă respect pentru Honda. Simte că Honda este familiară. Și atunci probabil că sigla pe care a arătat-o pe podiumul din Austria a dovedit că și el este foarte fericit.

“Acest lucru ne dă o emoție fiindcă vrem să oferim un motor bun pentru el. Desigur, toți cei patru piloți sunt foarte importanți pentru noi.”

Verstappen a spus anul trecut că practicile de lucru ale Honda s-au aliniat la ale sale și i-a plăcut, de asemenea, să vadă cât de emoționant a fost producătorul când a obținut succesul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Yamamoto a spus că tânărul de 22 de ani a dezvoltat o afinitate strânsă față de brand. “Pasiunea pe care am arătat-o ​​pentru a câștiga a făcut relația mai puternică cu el”, a spus Yamamoto. “El a fost, de asemenea, la centrul de cercetare și dezvoltare F1 și site-ul nostru de producție în masă.” Sunt mulți, mulți oameni [care lucrează la acele instalații] și el a văzut asta. “A trecut printr-un tunel de oameni cu care a bătut palma, cam de lungimea unui kilometru! Acest lucru i-a dat poate o impresie mai bună despre Honda și un angajament mai puternic pentru Honda.”

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss