Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Honda: Relația cu Verstappen din F1 este ca și una cu un Senna tânăr

  Șeful Honda de la Formula 1 spune că relația lui Max Verstappen cu compania este ca și cum l-ar fi văzut pe tânărul Ayrton Senna. Verstappen a încheiat podiumul Honda și a câștigat etape în 2019, primul an al noului său parteneriat cu Red Bull și a lăudat producătorul în mod regulat pe tot parcursul sezonului.

  De asemenea, el a arătat către insigna Honda de pe costumul său de curse când a urcat pe podium la Marele Premiu al Austriei, scena primei victorii Fonda din Honda în 13 ani. Cele trei victorii ale lui Verstappen în 2019 l-au mutat deja la nivel cu Keke Rosberg și Gerhard Berger pe lista câștigătorilor Honda.

  Această listă este câștigată de triplul campion mondial Senna, care a câștigat 32 de Grand Prix-uri și trei titluri mondiale între 1987 și 1992, folosind motoarele Honda.

  Directorul Honda, Fash Masashi Yamamoto, a declarat: „Ca Honda, îl vedem ca fiind un factor foarte important pentru proiectul Honda.” Este tânăr, dar condusul lui este într-adevăr impresionant. „E ca și cum ai vedea un Senna mai tânăr, cu relația sa cu Honda.” Max poate acordă respect pentru Honda. Simte că Honda este familiară. Și atunci probabil că sigla pe care a arătat-o pe podiumul din Austria a dovedit că și el este foarte fericit.

  „Acest lucru ne dă o emoție fiindcă vrem să oferim un motor bun pentru el. Desigur, toți cei patru piloți sunt foarte importanți pentru noi.”

  Verstappen a spus anul trecut că practicile de lucru ale Honda s-au aliniat la ale sale și i-a plăcut, de asemenea, să vadă cât de emoționant a fost producătorul când a obținut succesul.

  Yamamoto a spus că tânărul de 22 de ani a dezvoltat o afinitate strânsă față de brand. „Pasiunea pe care am arătat-o ​​pentru a câștiga a făcut relația mai puternică cu el”, a spus Yamamoto. „El a fost, de asemenea, la centrul de cercetare și dezvoltare F1 și site-ul nostru de producție în masă.” Sunt mulți, mulți oameni [care lucrează la acele instalații] și el a văzut asta. „A trecut printr-un tunel de oameni cu care a bătut palma, cam de lungimea unui kilometru! Acest lucru i-a dat poate o impresie mai bună despre Honda și un angajament mai puternic pentru Honda.”

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Motorsport Network  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss