GP24 Media

LATEST POSTS

Honda nu se gândește la pedepsi: “Motoarele noastre vor dura până la sfârșit”

Vizualizări: 13912

În luna iunie a acestui an a fost confirmat: Red Bull Racing va folosi motoarele Honda din sezonul următor. O ușurare pentru mulți dintre fanii Red Bull, deoarece motorul Renault a eșuat adesea la momente cruciale. Dar cum rămâne cu fiabilitatea noilor motoare japoneze în 2019 ?

Pentru a afla acest lucru, Frank van Nunen (Autorul GP24) a vorbit cu directorul tehnic al Honda F1, Toyoharu Tanabe. În plus față de așteptările legate de fiabilitatea anului viitor, a fost vorba și despre puterea puternică. De ce, ce anume așteaptă fanii Red Bull anul viitor? “Asta e încă o speculație”, recunoaște Tanabe.

“Desigur, au existat rapoarte aici și acolo despre un motor Honda de la Toro Rosso în acest an. Dar nu uitați că toate aceste sunete au venit de la terțe părți sau de la Red Bull. Cu toate acestea, este încă prea devreme pentru ca noi să estimăm performanța sursei noastre de energie în 2019. În plus, în mod evident depinde, de asemenea, de concurență. Vom fi comparati cu ei si pe aceasta baza va fi posibil sa le evaluam “, spune directorul tehnic.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Tanabe consideră că fiabilitatea a crescut în 2018
În ciuda “zgomotului pozitiv” din paddock despre motoarele Honda de la Toro Rosso, mulți fanii de la Formula 1 s-au încruntat aici și acolo. Pierre Gasly și Brendon Hartley au fost adesea adesea găsiți lângă locul de muncă ca rezultat al unei surse de putere falimentare. Cu toate acestea, Honda crede că fiabilitatea motoarelor a crescut.

“Desigur, comparativ cu anul trecut, fiabilitatea noastră a crescut considerabil în sezonul 2018”, spune Tanabe. “Dar, de asemenea, pentru anul viitor se pune foarte mult accentul pe” fiabilitate “. Am primit o mulțime de date utile din colaborarea cu Toro Rosso în acest an și asta ajută foarte mult la dezvoltarea pentru sezonul următor. În plus, ajută la faptul că regulile privind motoarele pentru sezonul următor nu s-au schimbat. Prin urmare, putem continua cursul fără revoluții “.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

“Cu toate acestea, este adevărat că Gasly și Hartley au avut puține izbucniri și sancțiuni între ele”, confirmă directorul. “Dar asta a fost din toate motivele diferite. La începutul anului, au fost multe despre părți care s-au rupt. În plus, motorul a rupt uneori din cauza prăbușirilor și, de asemenea, am luat unele sancțiuni “tactice” pentru a face din nou în altă parte.

Honda nu este îngrijorată de reglementările privind trei motoare
Începând cu acest sezon, în Formula 1 există o regulă care interzice echipelor să folosească mai mult de trei surse de energie pe an, cu consecința unor sancțiuni în rețea. În acest an, ambii șoferi au obținut mai multe sancțiuni la Toro Rosso.

Potrivit lui Tanabe, totuși, Red Bull Racing nu trebuie să-și facă griji că motoarele echipei nu vor dura până la sfârșitul anului viitor. “Bineînțeles că încercăm să obținem maximum trei motoare, la fel ca toți ceilalți producători. Suntem încrezători că vor continua până la sfârșit. ”

Photocredit: Red Bull Content Pool / Getty Images)

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES