Latest Posts

Honda încurajați de perioada de testare lipsită de probleme

Vizualizări: 11534

Honda au anunțat că sunt „încurajați” de progresul realizat de-a lungul primei săptămâni de testare Formula 1 din Barcelona înaintea sezonului 2019.

Pentru prima oară de la revenirea în F1 în 2015, Honda a reușit să completeze mai multe tururi decât orice alt producător de motoare, cu cele două echipe Red Bull și Toro Rosso completând un total de 957 de tururi în cele patru zile de testare.

Ambele echipe au arătat atât fiabilitatea cât și performanța motorului nou Honda. Piloții Toro Rosso în special au reușit niște timpi foarte impresionați în noul lor STR la CIrcuit de Barcelona Catalunya în ultimele două zile ale primei săptămâni.

Toate acestea au dus la Helmut Marko zicând că Red Bull nu au mai avut niciodată un pre-sezon atât de bun.

„Pentru acest test de patru zile, lucrând atât cu Red Bull cât și cu Toro Rosso, a fost încurajator faptul că am putut să trecem prin tot ce am planificat cu ambele echipe,” spune directorul tehnic Honda F1 Toyoharu Tanabe.

„Cât pentru astăzi, totul a mers ca pe roate și am strâns o cantitate bună de informație. Este prima dată în era hibridă când lucrăm cu două echipe, iar la acest test am învățat multe în special despre cum să operăm cu ambele echipe.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Nu au fost probleme majore cu motoarele de-a lungul acestui test. Toro Rosso au completat 482 de tururi în patru zile, iar Red Bull 475, ceea ce înseamnă că motoarele Honda au rulat un total de 957 de tururi.

„Vom petrece următoarele zile analizând toate datele pe care le-am strâns până acum, pentru a putea merge mai departe du dezvoltarea în ultimele patru zile de testare de săptămâna viitoare și având în vedere prima cursă a sezonului din Australia.”

Foto-credit: Red Bull Racing F1

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss