Latest Posts

Honda impresionată de motocicleta sa de MotoGP din 2022

Vizualizări: 12063

Pol Espargaro crede că munca pe care a făcut-o Honda pentru a-și revizui complet motocicleta de MotoGP pentru 2022 este incredibilă.

După două sezoane dificile, Honda și-a revizuit radical RC213V pentru sezonul 2022, în încercarea de a remedia problemele de tracțiune spate pe care le suferea. Această problemă a lipsei de tracțiune a afectat serios procesul de adaptare al lui Pol Espargaro la Honda anul trecut, spaniolul obținând doar un podium în 2021, după ce a marcat cinci pentru KTM în 2020.

În ciuda revizuirilor masive, Honda testat motocicleta sa în noiembrie anul trecut la testul de la Jerez, forma sa puternică continuând în testele de pre-sezon din această lună în Malaezia și Indonezia – Espargaro fiind în fruntea celui din urmă. Într-un interviu exclusiv pentru, Espargaro recunoaște că este „surprins” că o motocicletă complet nouă poate fi atât de bună imediat și „se simte foarte norocos”. „Este ceva uimitor”, a spus Espargaro când a fost întrebat ce a simțit despre eforturile Honda din timpul iernii.

„Puteți vedea puterea Honda, aducând o motocicletă complet nouă de la zero la testul de la Jerez. „Și imediat după zilele de la Jerez, în Malaezia fiind la două zecimi față de cel mai bun pilot, am avut un ritm uimitor în Malaezia. „Acest lucru arată ceva de care sunt surprins. „De la o motocicletă de la zero, din lipsă de date, să construiești acest tip de motocicletă este incredibil. „Deci, mă simt foarte norocos să fiu acolo unde sunt. Așa că acum cred că am ocazia să arăt de ce sunt capabil să fac cu motocicleta respectivă.”

Pol Espargaro

Espargaro a adăugat că acum Honda „mi-a adus ceea ce mi-am dorit”, referitor la tracțiunea spate care îi lipsea în 2021, el simte că acum „mingea este în terenul meu”. „Acesta a fost ținta principală, să construiesc o motocicletă pe care să mă simt confortabil”, a spus el. „Și Honda se gândea la asta. „Mă plângeam ca alți piloți de aderența din spate, dar eu mai mult decât alții, deoarece stilul meu de condus se bazează foarte mult pe spate. „De fiecare dată când nu aveam spatele pregătit, pentru mine era o mare problemă, mă plângeam mai mult decât alții. „Dar acum Honda mi-a adus ceea ce mi-am dorit, iar acum simt că mingea este în terenul meu.”
 
  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss