More

  Latest Posts

  Honda îi anunță pe Lecuona şi Vierge pentru sezonul 2022 de WSBK

  Honda a anunțat că i-a semnat pe începătorii spanioli Iker Lecuona și Xavi Vierge pentru sezonul World Superbike din 2022.

  După cum a dezvăluit Motorsport.com luna trecută, Lecuona și Vierge vor forma o nouă linie pentru marca japoneză sezonul viitor, înlocuind duo-ul veteran format din Alvaro Bautista și Leon Haslam.

  Anunțul de marți vine la mai bine de o lună după ce cei doi piloti și-au încheiat acordurile cu Honda în weekendul MotoGP Aragon Grand Prix.

  Lecuona, în vârstă de 21 de ani, se mută la WSBK după două sezoane dificile în MotoGP cu echipa Tech 3 KTM, care a obținut până acum cel mai bun loc un P6 la Red Bull Ring. Pilotul care a urcat de două ori pe podium în Moto2 ocupă locul 18 în clasamentul piloților, cu două curse rămase de parcurs în acest sezon.

  3babc154d418af76bfaac612e4f19cff583d66a2 549 549

  Între timp, Vierge trece de la Moto2, unde a concurat cu normă întreagă din 2016. În acel timp, tânărul de 24 de ani a terminat de patru ori în primii trei și a marcat trei pole position-uri, dar nu a câștigat.

  Cu doar finalul sezonului din Indonezia de luna viitoare încă de desfășurat, Honda are practic asigurarea că va termina pe locul cinci (ultimul) în clasamentul constructorilor, cu cel mai apropiat rival BMW cu 54 de puncte în avantaj.

  dsc8996.gallery full top lg

  Bautista, care se va întoarce la Ducati sezonul următor în locul lui Scott Redding, care se va muta la BMW, ocupă locul 10 în clasamentul piloților îndreptându-se spre Indonezia, cu două finish-uri pe locul trei, în timp ce Haslam se află cu două locuri mai în urmă cu cel mai bun finish fiind un P4 în acest sezon.

  Haslam a declarat pentru Motorsport.com la începutul acestei luni că explorează opțiuni în British Superbike, MotoAmerica și Campionatul Mondial FIM de anduranță pentru 2022, în timp ce se pregătește să părăsească WSBK.

  Mai multe ştiri despre WSBK găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss