GP24 Media

LATEST POSTS

Honda face veto împotriva lui Indy-500 a lui Fernando Alonso cu Andretti

Vizualizări: 11372

Planurile lui Fernando Alonso de a concura pentru a treia oară în Indianapolis 500 par să fi avut un lovitura. Săptămâna trecută, Fernando a ajuns la un acord cu echipa de top a lui Michael Andretti pentru a face o altă încercare de a finaliza „tripla coroană”.

Se pare că s-a pregătit un anunț pentru săptămâna aceasta, dar noi rapoarte indică faptul că afacerea a fost opus cu un veto acum de către furnizorul (Honda) de motoare al echipei Andretti. Practic, Honda nu dorește să furnizeze niciun suport motoric și / sau tehnic unei mașini conduse de Fernando. Alonso și Honda au un trecut dificil, fostul campion de două ori F1 recunoscând acum că regretă că a descris motorul companiei japoneze furnizat echipei McLaren în 2015 drept „motor GP2”.

“Poate că nu ar fi trebuit să o spun, dar nu am spus-o într-un interviu TV sau în conferința de presă”, a spus el pentru revista F1 Racing. “Dacă astăzi un șofer de top a trecut prin performanțele prin care am trecut, nu mi-aș putea imagina ce vor spune”, a adăugat Alonso, pilotul în vârstă de 38 de ani.

Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)
Photocredit: Indycar Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES