More

  Latest Posts

  Honda face veto împotriva lui Indy-500 a lui Fernando Alonso cu Andretti

  Planurile lui Fernando Alonso de a concura pentru a treia oară în Indianapolis 500 par să fi avut un lovitura. Săptămâna trecută, Fernando a ajuns la un acord cu echipa de top a lui Michael Andretti pentru a face o altă încercare de a finaliza „tripla coroană”.

  Se pare că s-a pregătit un anunț pentru săptămâna aceasta, dar noi rapoarte indică faptul că afacerea a fost opus cu un veto acum de către furnizorul (Honda) de motoare al echipei Andretti. Practic, Honda nu dorește să furnizeze niciun suport motoric și / sau tehnic unei mașini conduse de Fernando. Alonso și Honda au un trecut dificil, fostul campion de două ori F1 recunoscând acum că regretă că a descris motorul companiei japoneze furnizat echipei McLaren în 2015 drept „motor GP2”.

  “Poate că nu ar fi trebuit să o spun, dar nu am spus-o într-un interviu TV sau în conferința de presă”, a spus el pentru revista F1 Racing. “Dacă astăzi un șofer de top a trecut prin performanțele prin care am trecut, nu mi-aș putea imagina ce vor spune”, a adăugat Alonso, pilotul în vârstă de 38 de ani.

  Sursa: GP24 Author, Gabriela Malutan (Tripon)

  Photocredit: Indycar Championship


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss