More

  Latest Posts

  Honda face pași majori: „Ei vor reprezenta o amenințare din prima cursă”

  Sunt multe zvonuri în jurul tuturor echipelor, dar cu siguranță despre Ferrari, Mercedes și Red Bull Racing. Potrivit unui jurnalist italian de la “La Gazetta dello Sport”, arată bine atât Red Bull cât și Mercedes. Cu doar câteva săptămâni înainte de testele de iarnă, toate echipele se pregătesc pentru aceste zile importante. Cum se descurcă echipele la începutul lunii februarie nu este clar. Este de fapt ghicitul, dar din când în când iese ceva. Șeful echipei Ferrari, Mattia Binotto, a sărit recent în poziția underdog după ce au existat zvonuri că nu au fost încă mulțumiți de noul Ferrari.

  Honda face progrese de îmbunătățire
  Din taberele de la Red Bull și Mercedes este relativ liniște, dar uneori apare o mică știre prin intermediul unui jurnalist. De această dată este Luigi Perna, jurnalistul renumitului ziar italian “La Gazetta dello Sport”. Potrivit unor surse ale jurnalistului italian, Honda și Red Bull merg foarte bine.

  „Ceea ce aud, ce aud de la Red Bull este că Honda a făcut un alt pas imens înainte. Cred că vor reprezenta o amenințare majoră din prima cursă. ”Ar fi o veste bună pentru fanii lui Max Verstappen. În ultimii ani, Red Bull a devenit mai puternic din punct de vedere structural în decursul sezonului.

  Mercedes
  Echipa Germană trimite, de asemenea, semnale pozitive, potrivit Perna: „Sunt fericiți la Brackley. Nu numai că arată bine în simulator, dar există și îmbunătățiri clare în ceea ce privește șasiul, precum și în motor. Ținând cont de toate, ei ar fi făcut progrese bune cu mașina Mercedes.

  Ceea ce înseamna rămâne desigur neclar. Primele semnale semnificative vom primi începând cu 19 februarie, imediat după începerea testelor de iarnă. Totuși, mai degrabă ați auzi zvonuri pozitive decât cele negative. Dacă ar exista un pariu de genul, banii mei ar fi pe Mercedes și Red Bull luptând împreuna pentru câștigul in 2020.

  Sursa: Gazzetta dello Sport / GP24 Author, Gabriela Malutan

  Photocredit: Getty Images / Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss