Latest Posts

Honda face pași majori: „Ei vor reprezenta o amenințare din prima cursă”

Vizualizări: 12857

Sunt multe zvonuri în jurul tuturor echipelor, dar cu siguranță despre Ferrari, Mercedes și Red Bull Racing. Potrivit unui jurnalist italian de la “La Gazetta dello Sport”, arată bine atât Red Bull cât și Mercedes. Cu doar câteva săptămâni înainte de testele de iarnă, toate echipele se pregătesc pentru aceste zile importante. Cum se descurcă echipele la începutul lunii februarie nu este clar. Este de fapt ghicitul, dar din când în când iese ceva. Șeful echipei Ferrari, Mattia Binotto, a sărit recent în poziția underdog după ce au existat zvonuri că nu au fost încă mulțumiți de noul Ferrari.

Honda face progrese de îmbunătățire
Din taberele de la Red Bull și Mercedes este relativ liniște, dar uneori apare o mică știre prin intermediul unui jurnalist. De această dată este Luigi Perna, jurnalistul renumitului ziar italian “La Gazetta dello Sport”. Potrivit unor surse ale jurnalistului italian, Honda și Red Bull merg foarte bine.

„Ceea ce aud, ce aud de la Red Bull este că Honda a făcut un alt pas imens înainte. Cred că vor reprezenta o amenințare majoră din prima cursă. ”Ar fi o veste bună pentru fanii lui Max Verstappen. În ultimii ani, Red Bull a devenit mai puternic din punct de vedere structural în decursul sezonului.

Mercedes
Echipa Germană trimite, de asemenea, semnale pozitive, potrivit Perna: „Sunt fericiți la Brackley. Nu numai că arată bine în simulator, dar există și îmbunătățiri clare în ceea ce privește șasiul, precum și în motor. Ținând cont de toate, ei ar fi făcut progrese bune cu mașina Mercedes.

Ceea ce înseamna rămâne desigur neclar. Primele semnale semnificative vom primi începând cu 19 februarie, imediat după începerea testelor de iarnă. Totuși, mai degrabă ați auzi zvonuri pozitive decât cele negative. Dacă ar exista un pariu de genul, banii mei ar fi pe Mercedes și Red Bull luptând împreuna pentru câștigul in 2020.

Sursa: Gazzetta dello Sport / GP24 Author, Gabriela Malutan
Photocredit: Getty Images / Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Gazzetta dello Sport / GP24 Author, Gabriela Malutan

Latest Posts

Don't Miss