More

  Latest Posts

  Honda dezvăluie motocicleta pentru sezonul MotoGP 2022

  Honda și-a dezvăluit modelul tradițional Repsol pe motocicletele sale de uzină MotoGP, radical revizuite, pentru sezonul 2022, la lansarea sa de marți.

  Parteneriatul emblematic Repsol Honda datează din 1995 și a fost asociat cu victorii în campionatul mondial pentru Mick Doohan, Alex Criville, Valentino Rossi, Nicky Hayden, Casey Stoner și Marc Marquez. Sezonul 2022 este ultimul din acordul actual al Honda cu Repsol ca sponsor de titlu, după ce a încheiat un contract de doi ani în 2020.

  Marquez, campion mondial de șase ori, este din nou partener cu Pol Espargaro în 2022, primul fiind complet recuperat după o problemă de vedere care l-a exclus din ultimele două runde ale sezonului trecut. Comentând sezonul care urmează, șeful echipei Honda, Alberto Puig, a spus: „Ultimii ani au fost grei, dar cred că viața este despre provocări, nu? „Și chiar dacă am avut probleme cu adevărat reale, am reușit să continuăm ca grup, ca echipă și sentimentul de iarnă, sau gândurile de iarnă au fost să vedem dacă Marc va fi pregătit și ne așteptam să auzim vești despre evolutia problemelor sale fizice.

  Marc Marquez

  „Din fericire, dintr-o dată totul a devenit clar și a putut, a putut să se prezinte la primul test din Sepang și Indonezia, ceea ce este foarte important. “Va fi de mare ajutor. Știam că Pol este pregătit, dar era important ca Pol să-l aibă și pe Marc și Marc să-l aibă pe Pol pentru a testa motocicletele și pentru a dezvolta tot ceea ce a făcut Japonia în timpul iernii”. Honda a intrat în noul sezon cu un RC213V revizuit radical, care s-a luptat în ultimii ani cu o lipsă de tracțiune.

  Noua motocicletă a fost întâmpinată cu laude din partea pilotilor săi – deși Marquez a recunoscut la testul de la Sepang de weekend-ul trecut că trebuie să „sacrifice” în prezent cel mai puternic punct de frânare al Honda, deoarece nu înțelege încă partea din față. Marquez a condus în continuare echipa Honda în testul de la Sepang de weekend-ul trecut, pe locul opt, la 0,201 secunde de ritm, Pol Espargaro completând top 10 în clasamentul combinat. Honda va reveni pe circuit în acest weekend pe noua pistă Mandalika din Indonezia pentru ultimele trei zile de teste.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss