Latest Posts

Helmut Marko consideră că Yuki Tsunoda va fi primul campion mondial al Japoniei

Vizualizări: 10206

Yuki Tsunoda a atras un val imens de simpatie după cursa din Bahrain. Japonezul a punctat în debutul său în Formula 1, iar laudele nu au contenit să apară imediat.

Yuki Tsunoda a fost clasat pe locul al nouălea la capătul unui grand prix de debut în care a impresionat pe aproape toată lumea. Japonezul este văzut ca fiind una dintre senzațiile din Formula 1, fiind considerat cel mai mare talent din motorsportul asiatic.

Despre evoluția sa din Bahrain a comentat și Helmut Marko, omul care a avut un cuvânt decisiv în aducerea pilotului japonez la Alpha Tauri. Oficialul austriac consideră că Yuki Tsunoda are toate șansele să devin primul campion mondial în Formula 1 din istoria Japoniei.

“Cu siguranță. El este un viitor star al Formulei 1. E un pilot inteligent și foarte matur. Are ceva aparte și este un pilot japonez cu mult simț al umorului.” a declarat Helmut Marko în cadrul unui interviu acordat pentru Racing News 365 atunci când a fost întrebat dacă Tsunoda poate deveni primul campion mondial al Japoniei.

“L-am adus în Europa. A făcut un sezon foarte bun în Formula 3. Apoi, a făcut un sezon și mai bun în Formula 2, acolo unde, dacă nu era problemele tehnice numeroase, ar fi luat titlul seriei. Mai nimeni nu i-a sesizat talentul în afară de noi și iată-l acum în Formula 1.” a concluzionat Marko.

Următoarea întâlnire cu Yuki Tsunoda și echipa sa, Alpha Tauri, va avea loc pe 18 aprilie, cu prilejul primului grand prix european, programat să se desfășoare la Imola, în Italia.

Sursa: Racing News 365
Photocredit: Red Bull Content Pool
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Racing News 365

Latest Posts

Don't Miss