More

  Latest Posts

  Helmut Marko consideră că Yuki Tsunoda va fi primul campion mondial al Japoniei

  Yuki Tsunoda a atras un val imens de simpatie după cursa din Bahrain. Japonezul a punctat în debutul său în Formula 1, iar laudele nu au contenit să apară imediat.

  Yuki Tsunoda a fost clasat pe locul al nouălea la capătul unui grand prix de debut în care a impresionat pe aproape toată lumea. Japonezul este văzut ca fiind una dintre senzațiile din Formula 1, fiind considerat cel mai mare talent din motorsportul asiatic.

  Despre evoluția sa din Bahrain a comentat și Helmut Marko, omul care a avut un cuvânt decisiv în aducerea pilotului japonez la Alpha Tauri. Oficialul austriac consideră că Yuki Tsunoda are toate șansele să devin primul campion mondial în Formula 1 din istoria Japoniei.

  “Cu siguranță. El este un viitor star al Formulei 1. E un pilot inteligent și foarte matur. Are ceva aparte și este un pilot japonez cu mult simț al umorului.” a declarat Helmut Marko în cadrul unui interviu acordat pentru Racing News 365 atunci când a fost întrebat dacă Tsunoda poate deveni primul campion mondial al Japoniei.

  “L-am adus în Europa. A făcut un sezon foarte bun în Formula 3. Apoi, a făcut un sezon și mai bun în Formula 2, acolo unde, dacă nu era problemele tehnice numeroase, ar fi luat titlul seriei. Mai nimeni nu i-a sesizat talentul în afară de noi și iată-l acum în Formula 1.” a concluzionat Marko.

  Următoarea întâlnire cu Yuki Tsunoda și echipa sa, Alpha Tauri, va avea loc pe 18 aprilie, cu prilejul primului grand prix european, programat să se desfășoare la Imola, în Italia.

  Sursa: Racing News 365

  Photocredit: Red Bull Content Pool


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss