GP24 Media

LATEST POSTS

Helmut Marko și-a exprimat mulțumirea față de prima zi de teste din Bahrain

Vizualizări: 13757

Red Bull Racing a avut o primă zi de teste excelentă în Bahrain. Max Verstappen a semnat referința zilei, iar monopostul echipei austriece a părut să fie foarte fiabil. De altfel, tânărul pilot olandez a făcut cele mai multe tururi dintre toți cei prezenți la startul primei zile de test.

Verstappen a înghețat cronometrul într-un excelent 1:30.674. Olandezul a impresionat asistența nu doar prin turul foarte bun, ci și prin constanța debordantă. El a reușit să facă 139 de tururi, cele mai multe tururi dintre toți piloții care au luat startul la prima zi de teste din Bahrain.

În contrast, datorită problemelor tehnice apărute de dimineață, Mercedes nu a reușit să adune prea multe tururi. Echipa germană a adunat 48 de tururi în total, cele mai puține dintre toate grupările angrenate în Formula 1. Această problemă a apărut pe fondul problemelor cu cutia de viteze a monopostului pilotat de Valtteri Bottas.

Despre performanța lui Red Bull Racing, Helmut Marko a avut doar cuvinte de laudă. Oficialul austriac nu și-a putut ascunde mulțumirea față de evoluția din prima zi. “Nu am avut vreodată o primă zi de teste atât de bună. Nu au existat probleme, iar Max s-a putut juca puțin cu setările monopostului.” a declarat oficialul echipei austriece.

Red Bull Racing a părut ieri să fie cel mai puternic monopost dintre cele zece prezente pe grilă. Dincolo de cuvintele de laudă ale lui Marko, mulți specialiști consideră că echipa austriacă are o șansă foarte serioasă la primul titlu mondial din 2013 încoace.

Sergio Perez îi va lua azi locul lui Max Verstappen în testele din Bahrain, urmând ca mâine, în ultima zi a testelor din Bahrain, ambii piloți să piloteze noul monopost RB16B.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: F1 Insider
Photocredit: Red Bull Pool Content
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES