More

  Latest Posts

  Helmut Marko și-a exprimat mulțumirea față de prima zi de teste din Bahrain

  Red Bull Racing a avut o primă zi de teste excelentă în Bahrain. Max Verstappen a semnat referința zilei, iar monopostul echipei austriece a părut să fie foarte fiabil. De altfel, tânărul pilot olandez a făcut cele mai multe tururi dintre toți cei prezenți la startul primei zile de test.

  Verstappen a înghețat cronometrul într-un excelent 1:30.674. Olandezul a impresionat asistența nu doar prin turul foarte bun, ci și prin constanța debordantă. El a reușit să facă 139 de tururi, cele mai multe tururi dintre toți piloții care au luat startul la prima zi de teste din Bahrain.

  În contrast, datorită problemelor tehnice apărute de dimineață, Mercedes nu a reușit să adune prea multe tururi. Echipa germană a adunat 48 de tururi în total, cele mai puține dintre toate grupările angrenate în Formula 1. Această problemă a apărut pe fondul problemelor cu cutia de viteze a monopostului pilotat de Valtteri Bottas.

  Despre performanța lui Red Bull Racing, Helmut Marko a avut doar cuvinte de laudă. Oficialul austriac nu și-a putut ascunde mulțumirea față de evoluția din prima zi. “Nu am avut vreodată o primă zi de teste atât de bună. Nu au existat probleme, iar Max s-a putut juca puțin cu setările monopostului.” a declarat oficialul echipei austriece.

  Red Bull Racing a părut ieri să fie cel mai puternic monopost dintre cele zece prezente pe grilă. Dincolo de cuvintele de laudă ale lui Marko, mulți specialiști consideră că echipa austriacă are o șansă foarte serioasă la primul titlu mondial din 2013 încoace.

  Sergio Perez îi va lua azi locul lui Max Verstappen în testele din Bahrain, urmând ca mâine, în ultima zi a testelor din Bahrain, ambii piloți să piloteze noul monopost RB16B.

  Sursa: F1 Insider

  Photocredit: Red Bull Pool Content


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss