GP24 Media

LATEST POSTS

Helmut Marko salută Red Bull Racing pentru curajul de a ataca.

Red Bull, Racing
Vizualizări: 13781

Red Bull Racing și Max Verstappen au revenit în lupta pentru titlurile de campion mondial din 2022, atât în campionatul constructorilor, cât și în cel al piloților, după ce au dominat pe terenul Scuderiei Ferrari pe tot parcursul weekendului de curse de la Imola.

În timp ce Verstappen, campionul mondial în exercițiu, a trecut la victorie duminică, după ce a câștigat și cursa de sprint de sâmbătă și Pole Position-ul de vineri, liderul campionatului, Charles Leclerc, a făcut o eroare critică, făcând un derapaj în timp ce îl vâna pe Sergio Perez. „Este dureros, dar cred că nu are nevoie să audă asta de la mine”, a declarat Max Verstappen, care a redus diferența de puncte față de Charles Leclerc la 27 de puncte, despre liderul Ferrari.

Cu toate acestea, Scuderia Ferrari și Charles Leclerc au fost cei care au dominat în totalitate în urmă cu doar două săptămâni la Melbourne, ceea ce l-a determinat pe olandezul Max Verstappen să recunoască: “Sunt încă foarte rapizi, iar la următoarea cursă, la Miami, totul poate fi din nou foarte diferit”.

Red Bull, Racing

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Dr. Helmut Marko a creditat revenirea Red Bull Racing datorită faptului că echipa și-a asumat un “risc” prin introducerea unor îmbunătățiri cheie ale mașinii și a unor măsuri de reducere a greutății, chiar dacă primul weekend de sprint din 2022 a lăsat foarte puțin timp pentru antrenamente și teste. „A fost important pentru noi să dăm dovadă de curaj pentru a instala upgrade-ul nostru în ciuda faptului că am avut la dispoziție doar o sesiune de antrenamente libere”, a spus Helmut Marko.

„Acesta este motivul pentru care un aerodinamist a fost pe podium la final. Acesta a fost răspunsul corect la Melbourne”. Austriacul în vârstă de 78 de ani – un oficial de top la Red Bull Racing – a insistat că nu a crezut niciodată că campionatul a fost în esență pierdut în favoarea Scuderiei Ferrari, chiar și după cursa de la Melbourne. „Am știut întotdeauna că totul este încă deschis”, a declarat Helmut Marko. „Avem doi piloți puternici. Sergio Perez este din ce în ce mai bun, așa că suntem ușor optimiști în privința viitorului”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Am avut întotdeauna încredere, dar fiabilitatea mașinii a fost cea mai mare problemă a noastră. Sperăm că am rezolvat asta. Știam că trebuie să punem presiune pe Scuderia Ferrari. Charles Leclerc s-a rotit de mai multe ori vineri și din nou în cursă – a fost foarte norocos că a continuat”, a adăugat Helmut Marko.

Red Bull, Racing

„Presiunea este în mod tradițional o problemă pentru Scuderia Ferrari și pentru piloții lor, așa că știm că așa trebuie să continuăm să îi atacăm și să îi ținem sub presiune pe toată durata cursei. Acest lucru este valabil atât pentru acțiunea de pe circuit, cât și pentru partea strategică”.

  • Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES