More

  Latest Posts

  Helmut Marko nu crede în declarațiile făcute de Toto Wolff

   

  La doar o zi distanță de la declarațiile lui Toto Wolff, duelul declarațiilor de la distanță dintre Mercedes și Red Bull Racing continuă. Helmut Marko, unul dintre oficialii de top ai echipei Red Bull Racing, a oferit o replică pe măsură pentru declarațiile făcute zilele trecute de Wolff.

  ” În acest moment nu avem curse așa că se încearcă crearea de tensiune prin vorbe. Noi sperăm să fim în frunte, dar Mercedes e în mod cert favroita la titlu. Au câștigat toate titlurile din era hibridă. Cât despre Aston Martin, nu cred că au o punte spate diferită de Mercedes. Trecutul ne-a arătat asta.” a declarat Marko.

  Red Bull Racing va concura în 2021 cu motoare Honda. Colaborarea se va schimba pentru 2022, atunci când Honda va ieși din Formula 1. Cu toate acestea, Red Bull Racing își va crea propriul motor pe baza tehnologiei deja existente la motoristul japonez.

  În același interviu, Helmut Marko a discutat și despre problema anulării etapei de la Portimao, dar și despre testele din iarnă. “După testul Formulei 1 există și testul celor implicați în Formula 2. E o ocazie ideală pentru a evita orice șansă de contaminare. Totodată, din ce am înțeles, Marele Premiu al Portugaliei va fi organizat la data stabilită inițial.” a concluzionat oficialul echipei austriece.

  Red Bull Racing își va dezvălui noul monopost, RB16, astăzi. Pentru noul sezon, echipa austriacă se va baza pe serviciile lui Max Verstappen și Sergio Perez.

   

   

  Sursa: GP Blog

  Photocredit: 3 Legs 4 Wheels


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss