Latest Posts

Helmut Marko nu crede în declarațiile făcute de Toto Wolff

Vizualizări: 10806

 

La doar o zi distanță de la declarațiile lui Toto Wolff, duelul declarațiilor de la distanță dintre Mercedes și Red Bull Racing continuă. Helmut Marko, unul dintre oficialii de top ai echipei Red Bull Racing, a oferit o replică pe măsură pentru declarațiile făcute zilele trecute de Wolff.

” În acest moment nu avem curse așa că se încearcă crearea de tensiune prin vorbe. Noi sperăm să fim în frunte, dar Mercedes e în mod cert favroita la titlu. Au câștigat toate titlurile din era hibridă. Cât despre Aston Martin, nu cred că au o punte spate diferită de Mercedes. Trecutul ne-a arătat asta.” a declarat Marko.

Red Bull Racing va concura în 2021 cu motoare Honda. Colaborarea se va schimba pentru 2022, atunci când Honda va ieși din Formula 1. Cu toate acestea, Red Bull Racing își va crea propriul motor pe baza tehnologiei deja existente la motoristul japonez.

În același interviu, Helmut Marko a discutat și despre problema anulării etapei de la Portimao, dar și despre testele din iarnă. “După testul Formulei 1 există și testul celor implicați în Formula 2. E o ocazie ideală pentru a evita orice șansă de contaminare. Totodată, din ce am înțeles, Marele Premiu al Portugaliei va fi organizat la data stabilită inițial.” a concluzionat oficialul echipei austriece.

Red Bull Racing își va dezvălui noul monopost, RB16, astăzi. Pentru noul sezon, echipa austriacă se va baza pe serviciile lui Max Verstappen și Sergio Perez.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

Sursa: GP Blog
Photocredit: 3 Legs 4 Wheels
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP Blog

Latest Posts

Don't Miss