Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Helmut Marko nu crede că Max Verstappen va semna cu Mercedes pentru 2022

  Max Verstappen este unul dintre piloții momentului, iar evoluția olandezului din Bahrain a atras foarte multe comentarii favorabile. Chiar și așa, viitorul său este incert, bursa zvonurilor indicând faptul că ar putea semna cu Mercedes pentru sezonul viitor.

  După ce a ratat la mustață victoria în Bahrain, Max Verstappen s-a regăsit din nou în centrul zvonurilor privind o eventuală mutare la Mercedes. Pentru moment, situația olandezului este stabilă, el având un contract cu Red Bull Racing până la finalul sezonului 2023.

  Pentru sezonul viitor, Mercedes încă nu are asigurat vreun nume de pilot. Atât Lewis Hamilton, cât și Valtteri Bottas, vor rămâne fără contract valabil la sfârșitul anului, iar echipa germană ar putea miza pe serviciile altor piloți pentru 2022.

  Despre situația lui Max Verstappen a comentat și Helmut Marko. Oficialul echipei Red Bull Racing susține că situația pilotului său este una clară. Austriacul consideră că Max Verstappen nu are motive să plece din cadrul team-ului austriac.

  „Nu mai putem vorbi despre o superioritate a celor de la Mercedes așa cum a fost problema în ultimii ani, mai exact cu introducerea noului sistem hibrid. Nu cred că Max Verstappen va pleca la Mercedes.” a declarat Helmut Marko pentru televiziunea germană, RTL.

  În 2021, Honda a făcut pași importanți înspre a se apropia de cei de la Mercedes. Începând din 2022, echipa austriacă își va crea propriul power unit, după ce Honda va renunța la Formula 1 la finalul acestui sezon.

  Red Bull Racing ocupă locul al doilea în clasamentul constructorilor, cu un total de 28 de puncte acumulate după prima etapă din Bahrain. Următoarea întâlnire cu Red Bull Racing va avea loc în weekendul viitor, în 16-18 aprilie, la Imola, în Italia.

  Mai multe știri din Formula 1, AICI!

  Sursa: RTL

  Photocredit: Red Bull Content Pool  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss