More

  Latest Posts

  Helmut Marko: Nici măcar nu menționez numele lui Alonso la Honda

  Șeful Red Bull Motorsport, Helmut Marko, spune că nemulțumirea celor de la Honda față de Fernando Alonso este de așa natură încât doar auzirea numelui spaniolului este suficientă pentru a le ridica părul de pe ceafa. Efectele criticilor incessante și adesea disprețuitoare ale lui Alonso la adresa Honda în timpul parteneriatului producătorului japonez cu McLaren, sunt încă foarte prezente în memoria furnizorului de motoare.

  Într-un interviu de săptămâna aceasta cu revista AutoBild germană, Marko a dezvăluit că Liberty Media a întrebat vara trecută pe Red Bull Racing despre o posibilitate ca Milton Keynes să-l angajeze pe Alonso pentru 2020.

  Dar inițiativa s-a dovedit a fi un punct mort pentru deținătorul dreptului comercial al Formulei 1, care era dornic să-l vadă pe Alonso întorcându-se pe grilă după ce a părăsit sportul la sfârșitul anului trecut. “Am spus imediat că nu avem nevoie de Alonso”, a spus Marko pentru AutoBild. “Nu va funcționa, deoarece nici partenerul nostru Honda nu va avea nevoie. Doar numele lui Alonso face ca părul să se ridice pe spatele gâtului.”

  O figură populară în rândul fanilor, imaginea cunoscută a lui Alonso este una pe care Liberty încă speră să o valorifice. Potrivit AutoBild, șefii F1 nu renunță la ideea de a-l readuce în viitor pe dublul campionul pe grilă, chiar dacă spaniolul are deja 38 de ani. Dacă Lewis Hamilton decide ca în 12 luni să treacă de la Mercedes la Casa Maranello, Liberty ar îndemna probabil pe Silver Arrows să-l angajeze pe Alonso.

  Potrivit AutoBild, un astfel de scenariu ar echivala cu o “mașină de tipărit bani puri” pentru Liberty, comparabilă cu “epoca de aur a marilor meciuri de box dintre Muhammad Ali și Joe Frazier”. Cu toate acestea, putem fi siguri că Max Verstappen și Charles Leclerc ar putea sări și ei în ring și să îi amestece cu bătrânii lor.

  Sursa: AutoBild / GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: AutoBild


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss