More

  Latest Posts

  Heidfeld spune că așteptările actuale cu privire la Leclerc nu sunt realiste.

  Charles Leclerc nu a avut un început bun în campania sa din 2020, potrivit fostului pilot F1 Nick Heidfeld. Într-adevăr, deși a fost o secundă surprinzătoru în Ferrari-ul necompetitiv în prima cursă austriacă, după aceea, tânărul de 22 de ani și-a luat toată vina pentru un accident cu coechipierul său Sebastian Vettel în a doua cursă austriacă.

  Și deși părăsește echipa italiană la sfârșitul anului, Vettel a fost cel care a părut mai competitiv dintre piloții Ferrari ultima dată în Ungaria. „Leclerc nu s-a descurcat bine în ultimele două curse”, a declarat Heidfeld, care a contestat 185 Grand Prix pentru Sky Deutschland.

  De fapt, el a numit Ungaria o „cursă slabă” pentru Leclerc. „Am spus de luni de zile că Leclerc este văzut în Italia ca marele salvator al Ferrari”, Spuse Heidfeld. „Planul era să-l urci în mașină și să reușești acolo unde atât de mulți alții au eșuat câștigând campionatul mondial”. În săptămânile și lunile anterioare sezonului, el era aproape văzut ca un zeu care putea face orice.

  „Dar s-a proiectat atât de mult asupra lui încât nu a putut realiza”, a insistat Heidfeld. „Este clar acum că ceea ce se aștepta de la el este complet ireal”. Această presiune va crește și mai mult, având în vedere că mașinile Ferrari nu au ritm și faptul că Italia va găzdui nu mai puțin de trei curse în 2020.

  „Mai ales ca Ferrari în Italia, poate și va fi câteva curse foarte dificile pentru Charles cu acea mașină”, a spus Heidfeld. „La început, percepția este pozitivă, deoarece își admite greșelile. Dar nu poate continua să facă asta”. Dacă tot greșește și continuă să spună „ greșeala mea”, presa italiana va începe să întrebe de ce se află acolo. Foarte repede ar putea deveni o situație dificilă pentru el.

  „Nicăieri în Formula 1 nu este presiunea mai mare decât la Ferrari”, a adăugat Heidfeld. „Din fericire, acesta este exact unul dintre marile atuuri ale lui Charles – să facă față presiunii”. „Dar cea mai mare întrebare este cum va continua să se dezvolte? Sunt curios să văd cât de departe urcă curba (de dezvoltare). Va fi interesant de văzut”.


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss