Latest Posts

Haslam se întoarce în Campionatul de British Superbike cu Kawasaki

Vizualizări: 34524

Leon Haslam a semnat un contract pentru a reveni în campionatul britanic de Superbike pentru sezonul 2022 cu Kawasaki, încheindu-și oficial mandatul în World Superbike.

Pilotul britanic și-a explorat opțiunile în mai multe serii de când și-a pierdut locul la Honda WSBK în fața perechii formate din Iker Leucona și Xavi Vierge pentru 2022. O reuniune cu Kawasaki, cu care a câștigat titlul BSB 2018 înainte de a se muta la WSBK cu marca, a fost propusă pentru veteranul de 38 de ani. Deși exista posibilitatea de a rămâne în WSBK la bordul unui satelit ZX-10RR la echipa Pedercini Racing, Haslam a ales să se întoarcă în competiția națională și să urmărească o a doua coroană în BSB cu echipa Kawasaki Lee Hardy Racing.

„Sunt foarte încântat să mă întorc în campionatul britanic și, de asemenea, să mă întorc cu Kawasaki”, a spus Haslam, care pornește pentru a treia ediție BSB. „Au fost câțiva ani grei în campionatul mondial, așa că va fi grozav să fiu din nou în fața mulțimii mele de acasă! „Sunt cu adevărat încrezător în echipa pe care Lee Hardy și toată lumea a creat-o pentru sezon și în sprijinul pe care îl avem pentru acest an.

Leon Haslam

„Nu cred că va fi la fel de ușor ca în 2018, dar, în același timp, aștept cu nerăbdare provocarea și sunt cu adevărat încrezător că putem aduce Kawasaki înapoi pe căile câștigătoare în campionatul britanic.” Haslam îi ia locul lui Ryan Vickers la echipa Lee Hardy cu o singură motocicletă, care este pregătită pentru un rebranding în acest sezon, după ce a alergat sub bannerul „RAF Regular & Reserve Kawasaki” în 2021.

Cea mai de succes campanie a echipei a avut loc în 2018, când pilotul de acum Moto2, Jake Dixon, a terminat pe locul secund cu Haslam. „Sunt foarte încântat că am semnat un acord cu Leon, deoarece a demonstrat ce atu poate fi pentru o echipă și așteptăm cu nerăbdare să construim un parteneriat puternic împreună”, a spus proprietarul echipei, Lee Hardy. „Amândoi am avut un succes uimitor cu marca Kawasaki.

Leon a câștigat ultima dată campionatul în 2018 cu Kawasaki, iar în același an echipa Lee Hardy Racing a terminat pe locul doi după el, tot cu Kawasaki. „Amândoi am făcut o alianță grozavă cu Kawasaki și văd asta ca pe o oportunitate incredibilă de a lupta din nou pentru campionat.” Lui Haslam urmează să i se alăture în BSB un alt refugiat WSBK, sub forma lui Tom Sykes, care va conduce pentru echipa Paul Bird Motorsport Ducati.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Superbike găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss