More

  Latest Posts

  Hartley și Gasly vor pleca de la spatele grilei în Austin

  Piloții Toro Rosso vor pleca de la spatele grilei. Aceștia au avut parte de schimbare de motor și au fost penalizați corespunzător.

  Piloții Toro Rosso Formula 1, Pierre Gasly și Brendon Hartley vor pleca de la spatele grilei pentru Marele Premiu al Statelor Unite de duminică în urma unei decizii a celor de la Honda de a schimba Power Unit-urile pe ambele mașini pentru weekend-ul din Austin.

  Cei de la Honda au introdus o iterație îmbunătățită de power unit la Marele Premiu al Rusiei luna trecută, motor pe care l-au folosit prima oară la Suzuka acum două săptămâni.

  „Pe ambele mașini, noile unități vor avea modificări minore în comparație cu motoarele folosite în Marele Premiu al Japoniei,” spune Directorul Tehnic Honda F1, Toyoharu Tanabe.

  „În urma examinării motoarelor folosite la Suzuka, am avut unele îngrijorări, așadar am decis să facem aceste schimbări, care credem că sunt decizia corectă pentru STR având în vedere cursele rămase pe calendar.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss