Latest Posts

Hartley și Gasly vor pleca de la spatele grilei în Austin

Vizualizări: 11235

Piloții Toro Rosso vor pleca de la spatele grilei. Aceștia au avut parte de schimbare de motor și au fost penalizați corespunzător.

Piloții Toro Rosso Formula 1, Pierre Gasly și Brendon Hartley vor pleca de la spatele grilei pentru Marele Premiu al Statelor Unite de duminică în urma unei decizii a celor de la Honda de a schimba Power Unit-urile pe ambele mașini pentru weekend-ul din Austin.

Cei de la Honda au introdus o iterație îmbunătățită de power unit la Marele Premiu al Rusiei luna trecută, motor pe care l-au folosit prima oară la Suzuka acum două săptămâni.

„Pe ambele mașini, noile unități vor avea modificări minore în comparație cu motoarele folosite în Marele Premiu al Japoniei,” spune Directorul Tehnic Honda F1, Toyoharu Tanabe.

„În urma examinării motoarelor folosite la Suzuka, am avut unele îngrijorări, așadar am decis să facem aceste schimbări, care credem că sunt decizia corectă pentru STR având în vedere cursele rămase pe calendar.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss